Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Linksmas Namas Vaikams

Fun house

Linksmas Namas Vaikams Šis pastatas skirtas vaikams mokytis ir žaisti, o tai yra labai įdomus namas iš super tėvo. Dizaineris derino sveikas medžiagas ir saugos formas, kad būtų nuostabi ir įdomi erdvė. Jie bandė pasidaryti patogų ir šiltą vaikų žaidimų namą, stengėsi suaktyvinti tėvų ir vaikų santykius. Užsakovas liepė dizaineriui pasiekti 3 tikslus, kurie buvo: (1) natūralios ir saugos medžiagos, (2) padaryti vaikus ir tėvus laimingais ir (3) pakankamai saugojimo vietos. Dizainerė rado paprastą ir aiškų metodą, kaip pasiekti tikslą, kuris yra namai, pati vaikų erdvės pradžia.

Vidaus Namas

Spirit concentration

Vidaus Namas Kokia yra namo erdvė? Dizainerė mano, kad dizainas kyla iš savininko reikalavimų, pritraukiant sielą į erdvę. Todėl dizainerė jų kosmoso tikslą vedė graži pora. Abu savininkai mėgsta medžiagas ir dizaino sprendimus, susijusius su japonų kultūra. Norėdami parodyti prisiminimus tarp savo minčių, jie nusprendė sukurti įvairias medžio tekstūras, kad sukurtų sielos namus. Taigi jie sudarė 3 šio idealaus namo bendru sutarimu susijusius tikslus: 1) rami atmosfera, (2) lanksčios ir žavios viešosios erdvės ir (3) patogios ir nematomos privačios erdvės.

Namas Prisiminimams

Memory Transmitting

Namas Prisiminimams Šis namas perteikia namų vaizdus medinėmis sijomis ir baltų plytų porūšiu. Šviesa sklinda iš aplink baltų plytų esančių erdvių aplink namą, sukurdama ypatingą atmosferą klientui. Projektuotojas naudoja keletą metodų, kad išspręstų šio pastato oro kondicionierių ir saugojimo vietų apribojimus. Taip pat sumaišykite medžiagas su kliento atmintimi ir pateikite šiltą ir elegantišką estetinę esmę, sujungdami unikalų šio namo stilių.

Vidaus Namas

Seamless Blank

Vidaus Namas Tai yra namas, kuriame pristatomas unikalus šeimininkės gyvenimo būdas, kuris yra grafikos dizainerio ir verslininko namai. Dizainerė pristato natūralias medžiagas, kad iliustruotų šeimininkės pageidavimus ir išsaugotų tuščias vietas, kad galėtų užpildyti šeimos nario daiktus. Virtuvė yra namo centras, specialiai suprojektuotas erdvinis vaizdas šeimininkei ir įsitikinkite, kad tėvai gali pamatyti bet kur. Namas su balto granito besiūlių grindų danga, itališka mineraline tapyba, skaidraus stiklo ir baltų miltelių danga, kad būtų atskleistos elegantiškos medžiagų detalės.

Vidaus Namas

Warm loft

Vidaus Namas Pramoninio stiliaus namas iš šiltų medžiagų. Šis namas paruošia keletą funkcijų klientams, skatinantiems gyvenimo kokybę. Dizaineris bandė sujungti vamzdžius prie kiekvienos erdvės ir sujungė medžio, plieno ir ENT vamzdžius, kad iliustruotų klientų gyvenimo istoriją. Šis namas įneša tik keletą spalvų ir paruošia daugybę sandėliavimo vietų, nesiskiria nuo įprasto pramoninio stiliaus.

Rūbinė

Sopron Basket

Rūbinė „Sopron Basket“ yra profesionali moterų krepšinio komanda, įsikūrusi Sopronyje, Vengrijoje. Kadangi jos yra viena sėkmingiausių Vengrijos komandų, turinčių 12 nacionalinio čempionato taurių ir užimančią antrąją vietą Eurolygoje, klubo vadovybė nusprendė investuoti į naują drabužinių komplektą, kad turėtų gana prestižinį klubo vardu pavadintą įrenginį, atitinkantį žaidėjo poreikius geriau, motyvuokite juos ir skatinkite jų vienybę.