Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Knyga

Brazilian Cliches

Knyga „Brazilijos klišės“ buvo sudarytos naudojant vaizdus iš seno Brazilijos aukštų spaudų klišių katalogo. Bet jo pavadinimo priežastis ne tik dėl klišių, naudojamų jos iliustracijų kompozicijoms. Kiekvieno puslapio ruožtu mes susiduriame su kitokiomis Brazilijos klišėmis: istorinėmis, tokiomis kaip portugalų atvykimas, vietinių indėnų katechizavimas, kava ir aukso ekonomikos ciklai ... tai netgi apima šiuolaikines Brazilijos klišes, pilnas kamščių, skolos, uždari koncernai ir susvetimėjimas - vaizduojami neatsiejamame šiuolaikiniame vaizdiniame pasakojime.

Transportavimo Mazgas

Viforion

Transportavimo Mazgas Projektas yra „Transport HUB“, kuris lengvai ir efektyviai susieja aplinkines miesto gyvenvietes su dinamiško gyvenimo širdyje, sukuriant sujungiant įvairias transporto sistemas, tokias kaip geležinkelio stotis, metro stotis, Nilo denis ir autobusų stotis, kartu su kitomis paslaugomis, kuriomis siekiama paversti vieta būti būsimos plėtros katalizatoriumi.

Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius

Prisma

Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius „Prisma“ yra skirta neinvaziniams medžiagų bandymams ekstremaliausiose aplinkose. Tai yra pirmasis detektorius, kuriame įdiegtas patobulintas realaus laiko vaizdavimas ir 3D nuskaitymas, todėl klaidų aiškinimas yra daug lengvesnis ir sutrumpėja techniko laikas vietoje. Prisma, turinti praktiškai neišdildomą gaubtą ir unikalius kelis tikrinimo režimus, gali būti naudojama visose bandymo srityse, pradedant naftos vamzdynais ir baigiant kosmoso komponentais. Tai yra pirmasis detektorius, turintis integruotą duomenų įrašymą ir automatinę PDF ataskaitų generavimą. Belaidis ir Ethernet ryšys leidžia lengvai atnaujinti arba diagnozuoti įrenginį.

Lempa

Muse

Lempa Įkvėpti „Laimintojo budizmo“ sakydami, kad mūsų Visatoje nėra absoliučių savybių, mes suteikėme paradoksalią „šviesos“ savybę suteikdami jai „fizinį buvimą“. Meditacijos dvasia, kurią ji skatina, buvo galingas įkvėpimo šaltinis, kurį mes panaudojome kurdami šį produktą; įkūnijančios „laiko“, „materijos“ ir „šviesos“ savybes į vieną produktą.

Keramika

inci

Keramika Elegancijos veidrodis; „Inci“ atspindi perlo grožį su juodai baltomis galimybėmis ir yra tinkamas pasirinkimas tiems, kurie nori erdvėms atspindėti kilnumą ir eleganciją. „Inci“ linijos gaminamos 30 x 80 cm dydžio ir joms būdinga balta ir juoda spalvos. Pagaminta naudojant skaitmeninio spausdinimo technologiją, trimatį dizainą.

Tachografų Programuotojas

Optimo

Tachografų Programuotojas „Optimo“ yra novatoriškas jutiklinio ekrano produktas, skirtas programuoti ir kalibruoti visus komerciniuose automobiliuose įmontuojamus skaitmeninius tachografus. Sutelkdamas dėmesį į greitį ir patogumą, „Optimo“ sujungia belaidį ryšį, gaminio taikymo duomenis ir daugybę skirtingų jutiklių jungčių į nešiojamąjį prietaisą, skirtą naudoti automobilio salone ir dirbtuvėse. Suprojektuota optimaliai ergonomikai ir lanksčiam padėties nustatymui, jos užduotis pagrįsta sąsaja ir novatoriška aparatinė įranga žymiai pagerina vartotojo patirtį ir tachografų programavimą atsižvelgia į ateitį.