Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vonios Kambarys

LOTUS

Vonios Kambarys Atspindys lotoso gėlių vonios kambariuose ... „Lotus“ vonios kambarys buvo įgyvendintas įkvėpiant lotoso gėlių lapų formos. Konfucijaus filosofiją dėstantis Zhou Dunyi teigė: „Man patinka lotoso gėlė, nes ji auga purve ir niekada nešvari“. jo diskursas. Lotoso lapai yra purvo repelentai, kaip teigiama čia. Gaminant seriją buvo imituojama lotoso gėlės lapų struktūra

Patalpų Apšvietimas

Jordan Apotheke

Patalpų Apšvietimas Palaikydami išraiškingą vaistinės interjero architektūrą, funkciniai šviestuvai netrukdo savo išvaizda ir atkreipia dėmesį į šviesos poveikį, o ne į jų armatūros dizainą. Pagrindiniam apšvietimui skirti šviestuvai yra integruoti į pakabinamus šviestuvus, atspindinčius baldų formą, arba montuojami pakabinamų lubų šonuose, kad jie būtų kuo laisvesni nuo apatinių šviestuvų. Taigi vartotojai gali sutelkti dėmesį į šviesos kelią, vedantį pro vaistinę, susidedantį iš RGB-LED apšvietimu apšviestų plytelių, atitinkančių panašiai dinamiškai apšviestų skaitiklių spalvą.

Tai Ant Sienos Pakabinama Wc Keptuvė

SEREL Purity

Tai Ant Sienos Pakabinama Wc Keptuvė Nors „Purity“ tualetinis dubuo dominuoja švelnių perėjimų metu, jis taip pat palieka paprastą ir minimalų vėsą aplinkoje. Tai ne tik paveikia savo vartotoją savo estetika, bet ir sutinka švarą bei nekaltumą ir gerbia gamtą. Bendras požiūris į lengvai išmontuojamų, užrakinamų mechaninių tualeto sėdynių komplektų dizainą yra funkciniai valdymo mygtukai, kuriuos reikia įstatyti į vidinę dangtelio komplekto dalį. Mygtukai, su kuriais kontaktuoja vartotojas, dedami tose vietose, kurios yra sunkiausiai nešvarios, taigi tai suteikia papildomo pranašumo higienos srityje.

Vonios Kambarys

FRACTURE

Vonios Kambarys Unikalus keramikos santechnikos stilius, puikus lūžtančio stiklo linijų dizainas Komentaras Dekonstruktyvizmas… Lūžis Statinio komponentų vientisumo, žaidimų ant paviršių, suirimas, kad būtų geometriniai dizaino elementai, pavyzdžiui, gaminių išorė, ir dekonstruktyvizmo stiliaus perkėlimas remiantis serijos kaip lūžio „Bien“ susidūrusios vienos įspūdingiausių serialų pavyzdys.

Vakarienės Komplekto Spintelė

Baan

Vakarienės Komplekto Spintelė „baan“ yra spintelių rūšis, specialiai sukurta naudoti vakarienės tikslais. Tai unikali išvaizda, o stiprumas yra pasakojimas, susijęs su funkcija. Yra keletas skiriamųjų spintelių sistemų bruožų. Skirtingas pasakojimo atskirtas spintelės funkcijas ir ypatybes, tokias kaip stalo įrankių įdėklas ir audinių dėžutė, atspindi židinys ir kaminas. Be to, vyno taures atspindi liustra, o indų lentyną simbolizuoja laiptai. Pasakojimo idėjos yra keturios pagrindinės namo dalys.

Akiniai

Mykita Mylon, Basky

Akiniai „MYKITA MYLON“ kolekcija pagaminta iš lengvos poliamido medžiagos, pasižyminti išskirtiniu individualumu. Ši speciali medžiaga sukurta sluoksnis po sluoksnio, naudojant selektyvią lazerinio sukepinimo (SLS) techniką. Iš naujo aiškinant tradicinę apvalią ir ovalią apvalią panto akinių formą, kuri buvo madinga 1930-aisiais, „BASKY“ modelis prideda naują veidą šiai akinių kolekcijai, kuri iš pradžių buvo skirta naudoti sporte.