Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Analoginis Laikrodis

Kaari

Analoginis Laikrodis Ši konstrukcija pagrįsta standartiniu 24 valandų analoginiu mechanizmu (pusės greičio pusvalandžio ranka). Šis dizainas pateiktas dviem lanko formos štampukais. Per juos galima pamatyti besisukančių valandų ir minučių rankas. Valandinė rodyklė (diskas) padalinta į du skirtingų spalvų segmentus, kurie sukasi rodo AM arba PM laiką, atsižvelgiant į spalvą, kuri pradeda būti matoma. Minutinė ranka yra matoma per didesnio spindulio lanką ir nustato, kuri minutės atkarpa atitinka 0–30 minučių skaitiklius (esančius vidiniame lanko spindulyje) ir 30–60 minučių tarpą (esantį išoriniame spindulyje).

Moderni Suknelė Marškinėliai

Le Maestro

Moderni Suknelė Marškinėliai „Le Maestro“ suknelės batus revoliucionuoja įtraukdamas tiesioginio metalo lazeriu sukepintą (DMLS) titano „matricinį kulną“. „Matricinis kulnas“ sumažina kulno dalies matomumą ir parodo suknelės batų struktūrinį vientisumą. Norėdami papildyti elegantišką siužetą, viršutinė oda yra išskirtinio asimetrinio dizaino. Kulno dalies integracija į viršutinę dalį dabar yra sudaryta iš glotnaus ir rafinuoto silueto.

Tyrimų Prekės Ženklas

Pain and Suffering

Tyrimų Prekės Ženklas Šis dizainas tiria kančias skirtingais sluoksniais: filosofiniu, socialiniu, medicininiu ir moksliniu. Asmeniniu požiūriu, kad kančia ir skausmas yra daugelio veidų ir formų, tiek filosofinių, tiek mokslinių, aš pasirinkau kančios ir skausmo humanizavimą kaip savo pagrindą. Aš ištyriau simbiotinio pobūdžio ir simbiotinių žmonių santykiuose analogijas ir iš šio tyrimo sukūriau personažus, kurie vizualiai atspindi simbiozinius ryšius tarp kančios ir kenčiančiojo bei tarp skausmo ir to, kas jaučiama. Šis dizainas yra eksperimentas, o žiūrovas yra tema.

Skaitmeninis Menas

Surface

Skaitmeninis Menas Eterinis kūrinio pobūdis sukelia kažką apčiuopiamo. Idėja kilo iš vandens panaudojimo kaip elemento, kuris perteikia paviršiaus ir paviršiaus esmę. Dizainerė žavi įsijausti į mūsų tapatybes ir aplinkinių vaidmenį šiame procese. Jam mes „virstame“, kai parodome ką nors iš savęs.

Arbatinukas Ir Arbatinukai

EVA tea set

Arbatinukas Ir Arbatinukai Šis viliojančiai elegantiškas arbatinukas su derančiais puodeliais turi nepriekaištingą užpilą ir yra malonumas iš jo pasimėgauti. Neįprasta šio arbatos puodo forma, kai snapelis susimaišo ir išauga iš kūno, ypač gerai tinka. Puodeliai yra universalūs ir liečiami, kad jie neliktų jūsų rankose skirtingais būdais, nes kiekvienas žmogus turi savo požiūrį į puodelio laikymą. Tiekiamas blizgančiai baltas su sidabruotu žiedu arba juodu matiniu porcelianu su blizgiu baltu dangčiu ir baltais kraštais puodeliais. Viduje įmontuotas nerūdijančio plieno filtras. MATMENYS: arbatinukas: 12,5 x 19,5 x 13,5 puodeliai: 9 x 12 x 7,5 cm.

Laikrodis

Zeitgeist

Laikrodis Laikrodis atspindi „zeitgeist“, kuris yra susijęs su išmaniosiomis, technologinėmis ir patvariomis medžiagomis. Aukštųjų technologijų gaminio veidą vaizduoja pusiau „Torus“ anglies korpusas ir laiko ekranas (šviesos skylės). Anglis, kaip praeities reliktas, pakeičia metalinę dalį ir pabrėžia funkcinę laikrodžio dalį. Tai, kad nėra centrinės dalies, rodo, kad novatoriški LED indikatoriai pakeičia klasikinį laikrodžio mechanizmą. Minkštą foninį apšvietimą galima reguliuoti pagal mėgstamiausią jų savininko spalvą, o šviesos jutiklis stebės apšvietimo stiprumą.