Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendorius Popierinių amatų rinkinį „ZOO“ lengva surinkti. Nereikia klijų ar žirklių. Surinkite, pritvirtindami dalis tuo pačiu ženklu. Kiekvienas gyvūnas bus dviejų mėnesių kalendorius. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Gamyba / Postprodukcija / Transliacija

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Gamyba / Postprodukcija / Transliacija Ašgabato radijo centras (televizijos bokštas) yra monumentalus 211 m aukščio pastatas, esantis Turkmėnistano sostinės Ašchabato pietiniame pakraštyje, ant 1024 m kalvos, virš jūros lygio. Televizijos bokštas yra pagrindinis radijo ir TV programų kūrimo, postprodukcijos ir transliavimo centras. Tai yra vienas geriausių šiuolaikinių skaitmeninių technologijų pavyzdžių. Televizijos bokštas padarė Turkmėnistaną HD antžeminės transliacijos pradininku Azijoje. Televizijos bokštas yra didžiausia pastaruosius 20 metų investicija į transliavimo technologijas.

Frontalinis Krautuvas

Arm Loader

Frontalinis Krautuvas Krautuvas, kuris daugiausia dirba nelygiais pagrindais, vairuotojui gali sukelti sunkų judesio sutrikimą, taip pat greitą nuovargį. Tačiau „ARM LOADER“ leidžia atpažinti koordinačių taškus žemėje ir padeda vairuotojo sėdynei būti stabiliai ir nelenkti. Todėl vairuotojui tai padeda nesijausti pavargusiam ir leidžia saugiai atlikti savo darbą.

Kalendorius

Calendar 2014 “Safari”

Kalendorius „Safari“ yra popierinių amatų gyvūnų kalendorius. Nuimkite ir surinkite 6 lapus su 2 mėnesio kalendoriais šonuose. Sulenkite kėbulą ir jungčių dalis išilgai raukšlių, pažiūrėkite į žymes ant jungčių ir priklijuokite, kaip parodyta. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Usb Atmintinė

Frohne eClip

Usb Atmintinė „eClip“ yra pirmoji pasaulyje popieriaus spaustuko USB atmintinė su metrine liniuote. „eClip“ buvo pagerbtas „Sidabrinės„ iDA “ir„ Auksinio A “dizaino apdovanojimais. „eClip“ yra lengvas, tinka jūsų raktų pakabukuose ir veikia kaip popieriaus spaustukas, skirtas tvarkyti dokumentus, kvitus ir pinigus. „eClip“ apsaugo asmens duomenis, intelektinę nuosavybę, darbdavio duomenis, medicininius duomenis ir komercines paslaptis naudodama saugos programinę įrangą. „eClip“ sukūrė Frohne, Florida. Auksinės atminties jungtis yra atspari smūgiams, įbrėžimams, vandeniui, alkoholiui, dulkėms, rūdims ir elektromagnetiniams.

Elektrinis Pjūklas

Rotation Saw

Elektrinis Pjūklas Elektrinis grandininis pjūklas su besisukančia rankena. Ši grandinė turi rankeną, kuri sukasi 360 ° ir sustos iš anksto nustatytais kampais. Paprastai žmonės pjauna medžius horizontaliai arba vertikaliai, sukdami pjūklą tam tikrais kampais arba pasvirdami ar pakreipdami savo kūno dalis. Deja, pjūklas dažnai slysta iš vartotojo rankos arba vartotojas turi dirbti nepatogioje padėtyje, o tai gali sukelti sužeidimus. Norint kompensuoti tokius trūkumus, siūlomas pjūklas sumontuotas sukamąja rankena, kad vartotojas galėtų reguliuoti pjovimo kampus.