Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Struktūrinis Žiedas

Spatial

Struktūrinis Žiedas Dizainas apima metalinio rėmo struktūrą, kurioje drebulė laikoma taip, kad akcentuojama tiek akmeninė, tiek metalinė rėmo konstrukcija. Konstrukcija yra gana atvira ir įsitikina, kad akmuo yra dizaino žvaigždė. Netaisyklinga druzy forma ir metaliniai rutuliai, laikantys struktūrą kartu, suteikia dizainui šiek tiek švelnumo. Jis yra drąsus, nestiprus ir nešiojamas.

Drabužių Dizainas

Sidharth kumar

Drabužių Dizainas „NS GAIA“ yra šiuolaikiška moteriško drabužių etiketė, kilusi iš Naujojo Delio, turtinga unikalaus dizaino ir audinių gamybos būdų. Prekės ženklas yra didelis protingos gamybos ir visų dalykų, susijusių su važinėjimu dviračiu ir perdirbimu, šalininkas. Šio veiksnio svarba atsispindi pavadinimų stulpeliuose „N“ ir „S“ NS GAIA, reiškiančiuose „Gamta ir tvarumas“. NS GAIA požiūris yra „mažiau yra daugiau“. Etiketė aktyviai dalyvauja lėto mados judėjime užtikrinant, kad poveikis aplinkai būtų minimalus.

Auskarai

Van Gogh

Auskarai Auskarai įkvėpti migdolų medžio žiede, nutapė Van Goghas. Šakų subtilumą atkuria subtilios „Cartier“ tipo grandinėlės, kurios, kaip ir šakos, vingiuoja. Įvairūs brangakmenių atspalviai, nuo beveik baltos iki ryškesnės rausvos, žymi gėlių atspalvius. Žydinčių gėlių sankaupos pavaizduotos skirtingais pjūviais. Pagaminta iš 18k aukso, rožinių deimantų, morganitų, rausvų safyrų ir rausvų turmalinų. Poliruota ir tekstūruota apdaila. Itin lengvas ir nepriekaištingai tinkantis. Tai pavasario atėjimas papuošalo pavidalu.

Rankinės

Qwerty Elemental

Rankinės Kaip ir rašomųjų mašinėlių dizaino raida rodo perėjimą nuo labai sudėtingos vaizdinės formos prie švarios, išklotos paprastos geometrinės formos, „Qwerty-elemental“ yra stiprybės, simetrijos ir paprastumo įkūnijimas. Įvairių amatininkų pagamintos konstruktyvios plieninės dalys yra skiriamasis vizualinis gaminio bruožas, suteikiantis krepšiui architektonišką išvaizdą. Esminis krepšio ypatumas yra du rašomosios mašinėlės raktai, kuriuos pats gamina ir surenka pats dizaineris.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Macaroni Club

Moteriškų Drabužių Kolekcija Kolekcija „Macaroni Club“ yra įkvėpta XVIII amžiaus vidurio makaronų, siejančių juos su šiandienos priklausomais žmonėmis. Makaronai buvo terminas vyrams, kurie viršijo įprastas mados ribas Londone. Jie buvo XVIII amžiaus logotipų manija. Ši kolekcija siekia parodyti logotipo galią nuo praeities iki dabarties ir pati sukuria „Macaroni Club“ kaip prekės ženklą. Dizaino detalės yra įkvėptos 1770 m. „Macaroni“ kostiumų ir dabartinės mados tendencijos, pasižyminčios ypatingomis apimtimis ir ilgiu.

Laikrodis

Argo

Laikrodis „Argo by Gravithin“ yra laikrodis, kurio dizainą įkvėpė sekstantas. Jame yra išgraviruotas dvigubas ratukas, galimas dviem atspalviais: „Giliai mėlyna“ ir „Juodoji jūra“, kad pagerbtų mitinius „Argo“ laivo nuotykius. Jos širdis plaka dėl šveicariškos „Ronda 705“ kvarco judesio, o safyro stiklas ir stiprus 316L šlifuotas plienas užtikrina dar didesnį pasipriešinimą. Jis taip pat yra atsparus 5ATM vandeniui. Laikrodis yra trijų skirtingų spalvų dėklų (aukso, sidabro ir juodo), dviejų spalvų skalių (giliai mėlyna ir juodoji jūra) ir šešių dirželių modelių, dviejų skirtingų medžiagų.