Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Moteriškų Drabužių Kolekcija

The Hostess

Moteriškų Drabužių Kolekcija Darios Zhiliaeva absolventų kolekcija yra apie moteriškumą ir vyriškumą, jėgą ir trapumą. Kolekcijos įkvėpimas kyla iš senos pasakos iš rusų literatūros. Vario kalno šeimininkė yra stebuklinga kalnakasių globėja iš senos rusų pasakos. Šioje kolekcijoje galite pamatyti gražią tiesių santuoką, kurią įkvėpė kalnakasių uniformos, ir grakštus Rusijos tautinio kostiumo apimtis. Komandos nariai: Daria Zhiliaeva (dizainerė), Anastasiia Zhiliaeva (dizainerio padėjėja), Ekaterina Anzylova (fotografė)

Rankinė, Vakarinė Rankinė

Tango Pouch

Rankinė, Vakarinė Rankinė „Tango Pouch“ yra išskirtinis išties naujoviško dizaino krepšys. Tai nešiojamas meno kūrinys, kurį nešioja ant rankovės esančios rankenėlės. Tai leidžia laisvoms rankoms. Viduje yra pakankamai vietos, o sulankstoma magneto uždarymo konstrukcija leidžia netikėtai lengvai ir plačiai atidaryti. „Pouch“ yra pagamintas iš minkštos vaškuotos blauzdos odos, kad neįtikėtinai maloniai liestų rankeną ir pūkuotus šoninius įdėklus, tyčia kontrastuojant su labiau sukonstruotu pagrindiniu korpusu, pagamintu iš vadinamosios glazūruotos odos.

Paltas, Kuris Gali Būti Keičiamas,

Eco Furs

Paltas, Kuris Gali Būti Keičiamas, Paltą, kuris gali būti „7 viename“, įkvėpė užimtos karjeros moterys, kurios pasirenka unikalų, ekologišką ir funkcionalų kasdienį drabužių spinta. Joje senas, bet vėlgi madingas, rankomis siuvamas skandinaviškos „Rya Rug“ tekstilės gaminys yra interpretuojamas moderniai, todėl vilnoniai drabužiai, primenantys savo kailį, yra tarsi kailiniai. Skirtumas yra detalumas ir draugiškumas gyvūnams ir aplinkai. Ilgus metus ekologiški kailiai buvo išbandyti skirtinguose Europos žiemos klimatuose, kurie padėjo tobulinti šio kailo ir kitų naujausių dirbinių savybes.

Drabužiai

Bamboo lattice

Drabužiai Vietname matome bambuko grotelių techniką daugelyje produktų, tokių kaip valtys, baldai, vištienos narveliai, žibintai ... Bambuko grotelės yra stiprios, nebrangios ir lengvai pagamintos. Mano vizija yra sukurti kurorto drabužių madą, kuri būtų jaudinanti, grakšti, rafinuota ir žavi. Šią bambuko grotelių detalę pritaikiau kai kurioms savo madoms, žalią, kietą, įprastą grotelę paversdama minkšta medžiaga. Mano dizainuose derinama tradicija ir moderni forma, tinklelio kietumas ir smulkaus švelnumo audiniai. Aš daugiausiai dėmesio skiriu formai ir detalėms, suteikiančioms žavesio ir moteriškumo dėvėtojui.

Deimantinis Žiedas

The Great Goddess Isida

Deimantinis Žiedas „Isida“ yra 14K auksinis žiedas, kuris slysta ant piršto, kad sukurtų žavų vaizdą. Isida žiedo fasadas yra papuoštas tokiais unikaliais elementais kaip deimantai, ametistai, citrinai, tsavoritas, topazas ir papildytas baltu ir geltonu auksu. Kiekvienas kūrinys turi savo nurodytą medžiagą, todėl tai yra vienetinė. Be to, plokščiu stiklu panašus fasadas ant supjaustytų brangakmenių atspindi skirtingus šviesos spindulius įvairiomis aplinkomis, pridedant žiedo išskirtinumą.

Karoliai

Scar is No More a Scar

Karoliai Dizaino tema slypi dramatiška skausminga istorija. Tai įkvėpė mano nepamirštamas gėdingas randas ant mano kūno, kurį sudegino stiprūs fejerverkai, kai buvau 12 metų. Bandydamas ją uždengti tatuiruote, tatuiruotės specialistas mane perspėjo, kad blogiau būtų uždengti panika. Kiekvienas turi savo randą, kiekvienas turi savo nepamirštamą skaudžią istoriją ar istoriją, geriausias gydymo būdas yra išmokti su ja susidurti ir stipriai ją įveikti, o ne apsiauti ar bandyti nuo jos pabėgti. Todėl tikiuosi, kad žmonės, kurie nešioja mano papuošalus, gali jaustis stipresni ir pozityvesni.