Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Rankinės

Qwerty Elemental

Rankinės Kaip ir rašomųjų mašinėlių dizaino raida rodo perėjimą nuo labai sudėtingos vaizdinės formos prie švarios, išklotos paprastos geometrinės formos, „Qwerty-elemental“ yra stiprybės, simetrijos ir paprastumo įkūnijimas. Įvairių amatininkų pagamintos konstruktyvios plieninės dalys yra skiriamasis vizualinis gaminio bruožas, suteikiantis krepšiui architektonišką išvaizdą. Esminis krepšio ypatumas yra du rašomosios mašinėlės raktai, kuriuos pats gamina ir surenka pats dizaineris.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Macaroni Club

Moteriškų Drabužių Kolekcija Kolekcija „Macaroni Club“ yra įkvėpta XVIII amžiaus vidurio makaronų, siejančių juos su šiandienos priklausomais žmonėmis. Makaronai buvo terminas vyrams, kurie viršijo įprastas mados ribas Londone. Jie buvo XVIII amžiaus logotipų manija. Ši kolekcija siekia parodyti logotipo galią nuo praeities iki dabarties ir pati sukuria „Macaroni Club“ kaip prekės ženklą. Dizaino detalės yra įkvėptos 1770 m. „Macaroni“ kostiumų ir dabartinės mados tendencijos, pasižyminčios ypatingomis apimtimis ir ilgiu.

Laikrodis

Argo

Laikrodis „Argo by Gravithin“ yra laikrodis, kurio dizainą įkvėpė sekstantas. Jame yra išgraviruotas dvigubas ratukas, galimas dviem atspalviais: „Giliai mėlyna“ ir „Juodoji jūra“, kad pagerbtų mitinius „Argo“ laivo nuotykius. Jos širdis plaka dėl šveicariškos „Ronda 705“ kvarco judesio, o safyro stiklas ir stiprus 316L šlifuotas plienas užtikrina dar didesnį pasipriešinimą. Jis taip pat yra atsparus 5ATM vandeniui. Laikrodis yra trijų skirtingų spalvų dėklų (aukso, sidabro ir juodo), dviejų spalvų skalių (giliai mėlyna ir juodoji jūra) ir šešių dirželių modelių, dviejų skirtingų medžiagų.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Hybrid Beauty

Moteriškų Drabužių Kolekcija „Hybrid Beauty“ kolekcijos dizainas yra tai, kad išlikimo mechanizmas būtų naudojamas kaip kruopštumas. Pagrindiniai mieli bruožai yra kaspinai, raukinukai ir gėlės. Jie yra perdaryti tradicinėmis malūnėlių ir dekoratyvinės technikos priemonėmis. Tai atkuria seną couture techniką į šiuolaikinį hibridą, kuris yra romantiškas, tamsus, bet ir amžinas. Visas „Hybrid Beauty“ projektavimo procesas skatina tvarumą kuriant nesenstančius dizainus.

Žiedas

Ohgi

Žiedas „Ohgi“ žiedo dizainerė Mimaya Dale su šiuo žiedu perdavė simbolinę žinutę. Žiedo įkvėpimas kilo iš teigiamų prasmių, kurias turi japonų lankstymo gerbėjai ir kiek jie yra mylimi japonų kultūroje. Medžiagai naudojama 18K geltonojo aukso ir safyras, jie sukuria prabangią aurą. Be to, sulankstomas ventiliatorius yra ant žiedo kampu, kuris suteikia nepakartojamo grožio. Jos dizainas yra Rytų ir Vakarų vienybė.

Žiedas

Gabo

Žiedas „Gabo“ žiedas buvo sukurtas siekiant paskatinti žmones dar kartą peržvelgti žaismingą gyvenimo pusę, kuri paprastai prarandama sulaukus pilnametystės. Dizainerį įkvėpė prisiminimai stebint sūnų žaidžiantį su jo spalvingu magijos kubu. Vartotojas gali žaisti su žiedu pasukdamas du nepriklausomus modulius. Tai padarius, brangakmenio spalvų rinkiniai arba modulių padėtis gali būti suderinti arba nesutapti. Be žaismingo aspekto, vartotojas gali pasirinkti, ar kasdien dėvėti kitokį žiedą.