Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Formavimas Ir Pakavimas

Leman Jewelry

Prekės Ženklo Formavimas Ir Pakavimas „Leman Jewelry“ naujos tapatybės vizualinis sprendimas buvo visiškai nauja sistema, leidžianti prabangai, išskirtiniam, tačiau rafinuotam ir minimaliam jausmui atskleisti. Naujasis logotipas, įkvėptas „Leman“ darbo proceso, jų haute couture dizaino paslaugos, apipavidalinant visas deimanto formas, supantis žvaigždės arba kibirkšties simbolį, sukuria rafinuotą simbolį ir taip pat atkartoja šviečiantį deimanto efektą. Vėliau visos papildomos medžiagos buvo pagamintos su aukštos kokybės detalėmis, kad būtų pabrėžtas ir praturtintas visų naujų prekės ženklo vaizdinių elementų prabanga.

Muzikos Rekomendacijų Paslauga

Musiac

Muzikos Rekomendacijų Paslauga „Musiac“ yra muzikinis rekomendacijų variklis, naudokite aktyvų dalyvavimą ieškant tikslių variantų jo vartotojams. Ja siekiama pasiūlyti alternatyvių sąsajų, kad būtų galima užginčyti algoritmo autokratiškumą. Informacijos filtravimas tapo neišvengiamu paieškos metodu. Tačiau tai sukuria aido kameros efektus ir suvaržo vartotojus jų komforto zonoje, griežtai laikydamiesi jų nuostatų. Vartotojai tampa pasyvūs ir nustoja abejoti mašinos teikiamomis galimybėmis. Praleidę laiką galimybių peržiūrai, gali padidėti didžiulės biologinės išlaidos, tačiau pastangos sukuria prasmingą patirtį.

Alkoholis

GuJingGong

Alkoholis Žmonių perduotos kultūros istorijos pateikiamos ant pakuočių, o drakono gėrimo modeliai yra kruopščiai nupiešti. Drakonas gerbiamas Kinijoje ir simbolizuoja palankumą. Iliustracijoje Drakonas išeina išgerti. Kadangi jį traukia vynas, jis kabo aplink vyno butelį, pridedamas tradicinių elementų, tokių kaip Xiangyun, rūmai, kalnas ir upė, o tai patvirtina „Gujing“ duoklės vyno legendą. Atidarę dėžutę, bus kortelės popieriaus sluoksnis su iliustracijomis, kad dėžutė turėtų bendrą ekrano efektą atidarius.

„Wayfinding“ Sistema

Airport Bremen

„Wayfinding“ Sistema Aukšto kontrasto modernus dizainas ir aiški informacija „Hirarchie“ išskiria naująją sistemą. Orientavimo sistema veikia greitai ir teigiamai prisidės prie oro uosto teikiamų paslaugų kokybės. Svarbiausia priemonė naudoti naują šriftą, skiriamąjį rodyklės elementą - skirtingų, didelio kontrasto spalvų įvedimą. Visų pirma tai buvo susiję su funkciniais ir psichologiniais aspektais, tokiais kaip geras matomumas, skaitomumas ir informacijos be kliūčių registravimas. Naudojami nauji aliuminio dėklai su šiuolaikišku, optimizuotu LED apšvietimu. Buvo pridedami ženklų bokštai.

Pakavimo Koncepcija

Faberlic Supplements

Pakavimo Koncepcija Šiuolaikiniame pasaulyje žmonės nuolat susiduria su agresyviu išorinių neigiamų veiksnių poveikiu. Bloga ekologija, įtemptas gyvenimo ritmas megapoliuose ar stresuose sukelia padidėjusias kūno apkrovas. Norint normalizuoti ir pagerinti organizmo funkcinę būklę, naudojami papildai. Pagrindine šio projekto metafora tapo asmens savijautos pagerinimo schema, vartojant papildus. Taip pat pagrindinis grafinis elementas pakartoja F raidės formą - pirmąją prekės ženklo raidę.

Menas

Metamorphosis

Menas Ši svetainė yra Keihino pramonės regione, Tokijo pakraštyje. Dūmų srautas, nuolat sklindantis iš sunkiųjų pramonės gamyklų dūmtraukių, gali parodyti neigiamą įvaizdį, pavyzdžiui, taršą ir materializmą. Tačiau fotografijose didžiausias dėmesys buvo skiriamas skirtingiems gamyklų aspektams, vaizduojantiems jos funkcinį grožį. Dienos metu vamzdžiai ir konstrukcijos sukuria geometrinius raštus su linijomis ir faktūromis, o mastelis atmosferoje esantiems objektams sukuria orumo orą. Naktį įrenginiai keičiasi į paslaptingą kosminę tvirtovę, kuri buvo sukurta mokslinės fantastikos filmams 80-aisiais.