Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Grožio Salonų Prekės Ženklas

Silk Royalty

Grožio Salonų Prekės Ženklas Prekės ženklo kūrimo proceso tikslas yra priskirti prekės ženklą aukščiausios klasės kategorijai, atkreipiant dėmesį į tai, kaip prisitaikyti prie pasaulinių makiažo ir odos priežiūros tendencijų. Elegantiškas savo vidumi ir eksterjeru, siūlantis klientams prabangų poilsį pasitraukti iš savęs priežiūros, paliekant atnaujintą. Sėkmingai perduodama patirtis vartotojams buvo įtraukta į projektavimo procesą. Todėl buvo sukurtas „Alharir“ salonas, išreiškiantis moteriškumą, vaizdinius elementus, gausias spalvas ir tekstūras, atkreipiant dėmesį į smulkias detales, kad būtų daugiau pasitikėjimo ir komforto.

Pranešimų Kėdė

Kepler 186f

Pranešimų Kėdė Struktūrinis „Kepler-186f“ kėdės pagrindas yra iš plieninės vielos lituota grotelė, prie kurios žalvario rankovių pagalba tvirtinami iš ąžuolo iškirpti elementai. Įvairūs armatūros naudojimo variantai derinami su medžio drožyba ir juvelyro elementais. Šis meno objektas yra eksperimentas, kuriame derinami skirtingi estetiniai principai. Tai būtų galima apibūdinti kaip „barbarišką ar naują baroką“, kuriame derinamos grubios ir išskirtinės formos. Dėl improvizacijos „Kepler“ tapo daugiasluoksniu, apgaubtu potekstėmis ir naujomis detalėmis.

Meno Vertinimas

The Kala Foundation

Meno Vertinimas Pasaulinė Indijos paveikslų rinka jau seniai egzistuoja, tačiau susidomėjimas Indijos menu JAV atsiliko. Siekiant informuoti apie skirtingus Indijos liaudies tapybos stilius, Kala fondas yra įsteigtas kaip nauja platforma, skirta paveikslams demonstruoti ir padaryti juos labiau prieinamus tarptautinei rinkai. Fondą sudaro svetainė, mobilioji programėlė, paroda su redakcinėmis knygomis ir produktai, padedantys įveikti atotrūkį ir sujungti šiuos paveikslus su didesne auditorija.

Konceptuali Paroda

Muse

Konceptuali Paroda Muse yra eksperimentinis dizaino projektas, tiriantis muzikinį žmogaus suvokimą per tris instaliacijos patirtis, kurios suteikia skirtingus būdus patirti muziką. Pirmasis yra visiškai sensacingas naudojant termoaktyvią medžiagą, o antrasis rodo dekoduotą muzikinio erdvumo suvokimą. Paskutinis yra vertimas tarp muzikos notacijos ir vaizdinių formų. Žmonės skatinami bendrauti su instaliacijomis ir vizualiai tyrinėti muziką savo suvokimu. Pagrindinė žinia yra ta, kad dizaineriai turėtų žinoti, kaip suvokimas juos veikia praktiškai.

Prekės Ženklo Tapatybė

Math Alive

Prekės Ženklo Tapatybė Dinamiški grafiniai motyvai praturtina matematikos mokymosi efektą mišrioje mokymosi aplinkoje. Paraboliniai grafikai iš matematikos įkvėpė logotipo dizainą. Raidės A ir V yra sujungtos ištisine linija, demonstruojančia pedagogo ir mokinio sąveiką. Jame perteikiama žinutė, kad „Math Alive“ padeda vartotojams tapti matematikos mėgėjais. Pagrindinės vaizdinės medžiagos atspindi abstrakčių matematikos sąvokų transformaciją į trimatę grafiką. Iššūkis buvo suderinti smagią ir patrauklią tikslinei auditorijai skirtą aplinką su švietimo technologijų prekės ženklo profesionalumu.

Menas

Supplement of Original

Menas Baltos upių akmenų gyslos sukelia atsitiktinius paviršių raštus. Tam tikrų upių akmenų pasirinkimas ir jų išdėstymas paverčia šiuos raštus simboliais, lotyniškomis raidėmis. Taip kuriami žodžiai ir sakiniai, kai akmenys yra tinkamoje padėtyje vienas šalia kito. Atsiranda kalba ir bendravimas, o jų ženklai tampa priedu prie to, kas jau yra.