Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Butelis Vyno

Gabriel Meffre

Butelis Vyno Aromatas sukuria grafinį identitetą kolekcininkų dubeniui Gabrieliui Meffre'ui, kuris švenčia 80 metų. Mes dirbome tuo metu būdingu 30-ųjų dizainu, kurį grafiškai simbolizavo moteris su taure vyno. Naudojamos spalvų plokštės pabrėžiamos įspaudais ir karštu folijos įspaudimu, kad būtų akcentuojama kolekcininko kolekcijos pusė.

Maisto Pakuotė

Chips BCBG

Maisto Pakuotė Prekės ženklo BCBG drožlių pakuočių realizavimo iššūkis buvo pakuočių serijos atlikimas atsižvelgiant į ženklo visumą. Pakuotės turėjo būti tiek minimalistinės, tiek modernios, kartu turinčios šį amatinišką traškučių prisilietimą ir tą malonią bei simpatišką pusę, kuri atneša pieštuku nupieštus personažus. Aperityvas yra linksmas momentas, kurį turi jausti ant pakuotės.

Darbalaukio Įrengimas

Wood Storm

Darbalaukio Įrengimas „Wood Storm“ yra darbalaukio instaliacija, skirta mėgautis vaizdiniais malonumais. Oro srauto sūkurį paverčia tikroviška medžio uždanga, kurią sustiprina žibintai, išmetami iš apačios į pasaulį, kur nėra gravitacijos. Diegimas elgiasi kaip nesibaigiantis dinaminis ciklas. Tai nukreipia žvilgsnio liniją aplink ją ieškant pradžios ar pabaigos taško, nes auditorija iš tikrųjų šoka su audra.

Interaktyvios Instaliacijos

Falling Water

Interaktyvios Instaliacijos Krintantis vanduo yra interaktyvių įrenginių rinkinys, leidžiantis vartotojams pakeisti bėgimo kelią aplink kubą ar kubus. Kubų ir granulių srauto derinys sukuria statinio objekto ir dinaminio vandens srauto kontrastą. Srautą galima patraukti, kad pamatytų bėgančius rutulius, arba tiesiog pastatyti ant stalo kaip užšalusio vandens sceną. Karoliukai taip pat laikomi pageidavimais, kuriuos žmonės teikia kiekvieną dieną. Norai turėtų būti grandininiai ir bėgti amžinai kaip krioklys.

Rėmo Montavimas

Missing Julie

Rėmo Montavimas Šis dizainas parodo rėmo instaliaciją ir sąsają tarp vidaus ir lauko ar šviesų bei šešėlių. Tai suteikia išraišką, kol žmonės, žiūrintys iš rėmo, laukia, kol kas nors sugrįš. Įvairių tipų ir dydžių stiklinės sferos yra naudojamos kaip norų ir ašarų simbolis, kad būtų galima pasakyti, kokia emocija slepiasi viduje. Plieninis rėmas ir dėžutės nusako emocijos ribą. Žmogaus teikiama emocija gali skirtis nuo suvokimo taip, kaip vaizdai sferose yra apversti aukštyn.

Gėlių Stendas

Eyes

Gėlių Stendas „Eyes“ yra gėlių stendas visoms progoms. Ovalinis kūnas yra aukso spalvos plėvelė su netaisyklingomis angomis, kaip žmogaus akys, kurios visada ieško nuostabių dalykų Motinos Gamtoje. Stendas elgiasi kaip filosofas. Jis puoselėja natūralų grožį ir parodo visą pasaulį prieš jį užsidegdamas ar po jo.