Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žaislas

Werkelkueche

Žaislas Werkelkueche yra lytims atvira veiklos darbo vieta, leidžianti vaikams pasinerti į laisvų žaidimų pasaulius. Jame dera formalios ir estetinės vaikų virtuvės ir darbastalių savybės. Todėl Werkelkueche siūlo įvairias galimybes žaisti. Lenktą faneros stalviršį galima naudoti kaip kriauklę, dirbtuves ar slidinėjimo trasą. Šoniniuose skyriuose galima laikyti ir pasislėpti arba iškepti traškius vyniotinius. Spalvingų ir keičiamų priemonių pagalba vaikai gali realizuoti savo idėjas ir žaismingai mėgdžioti suaugusiųjų pasaulį.

Apšvietimo Elementai

Collection Crypto

Apšvietimo Elementai „Crypto“ yra modulinė apšvietimo kolekcija, nes ji gali plėstis tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, priklausomai nuo to, kaip pasiskirstę atskiri stiklo elementai, sudarantys kiekvieną konstrukciją. Idėja, kuri įkvėpė dizainą, kilo iš gamtos, ypač primenant ledo stalaktitus. Kripto gaminių ypatumas slypi gyvybingame pūstame stikle, leidžiančiame šviesai labai švelniai sklisti įvairiomis kryptimis. Gamyba vyksta naudojant visiškai rankų darbo procesą, o galutinis vartotojas nusprendžia, kaip bus sudaryta galutinė instaliacija, kiekvieną kartą vis kitaip.

Meninė Fotografija

Talking Peppers

Meninė Fotografija Nus Nous nuotraukos tarsi reprezentuoja žmonių kūnus ar jų dalis, iš tikrųjų jas nori pamatyti stebėtojas. Stebėdami ką nors, net situaciją, stebime tai emociškai ir dėl šios priežasties dažnai leidžiamės apgauti. Nus Nous atvaizduose akivaizdu, kaip ambivalentiškumo elementas virsta subtiliu proto ištobulinimu, kuris atitolina mus nuo realybės ir nuves į įsivaizduojamą labirintą, sudarytą iš pasiūlymų.

Mineralinis Vanduo Stikliniuose Buteliuose

Cedea

Mineralinis Vanduo Stikliniuose Buteliuose Cedea vandens dizainas įkvėptas Ladin Dolomitų ir legendų apie natūralios šviesos reiškinį Enrosadira. Dėl unikalaus mineralo Dolomitai saulėtekio ir saulėlydžio metu įsižiebia rausvu, deginančiu atspalviu, suteikdami kraštovaizdžiui magišką atmosferą. „Panaši į legendinį stebuklingą rožių sodą“, „Cedea“ pakuotė siekia užfiksuoti šią akimirką. Rezultatas yra stiklinis butelis, dėl kurio vanduo blizga ir blyksteli stebinančiu efektu. Butelio spalvomis siekiama priminti ypatingą dolomitų švytėjimą, besimaudantį mineralo rožine raudona ir dangaus mėlyna spalva.

Flagmanas Arbatos Parduotuvė

Toronto

Flagmanas Arbatos Parduotuvė Judriausiame Kanados prekybos centre „Studio Yimu“ pristatoma nauja vaisių arbatos parduotuvė. Pagrindinis parduotuvės projektas buvo idealus prekės ženklo kūrimo tikslams, kad taptų naujuoju prekybos centro tašku. Įkvėptas Kanados kraštovaizdžio, gražus Kanados Mėlynojo kalno siluetas yra įspaustas ant sienos fono visoje parduotuvėje. Kad koncepcija taptų realybe, „Studio Yimu“ rankomis pagamino 275 cm x 180 cm x 150 cm dydžio malūno skulptūrą, leidžiančią visapusiškai bendrauti su kiekvienu klientu.

Gamtos Kosmetikos Pakuotės

Olive Tree Luxury

Gamtos Kosmetikos Pakuotės Naujasis Vokietijos prabangios natūralios kosmetikos prekės ženklo pakuotės dizainas meniškai, tarsi dienoraštyje, nuspalvina šiltomis spalvomis. Iš pirmo žvilgsnio atrodo chaotiška, atidžiau įsižiūrėjus pakuotė perteikia stiprią vienybę, žinutę. Dėl naujos dizaino koncepcijos visi gaminiai spinduliuoja natūralumu, stiliumi, senovės gydymo žiniomis ir šiuolaikišku praktiškumu.