Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dvd Dėžutė

Paths of Light

Dvd Dėžutė Geriausias būdas surengti trumpą Zinos Caramelo animacinę juostą „Šviesos keliai“ buvo įsitikinti, kad DVD yra gražus tinkamas dėklas. Pakuotė iš tikrųjų atrodo taip, kaip ji buvo išplėšta iš miško ir suformuota, kad būtų kompaktinis diskas. Išorėje matomos įvairios linijos, beveik matomos kaip maži medžiai, augantys korpuso šone. Medinis eksterjeras taip pat padeda suteikti jam nepaprastai natūralistinį vaizdą. Šviesos keliai yra kraštutinis atnaujinimas, palyginti su tais atvejais, kai 1990 m. Buvo daug kompaktinių diskų, kuriuos dažniausiai sudarė pagrindinis plastikas su popierine pakuote, kad paaiškintų turinį viduje (JD Munro tekstas)

Projekto pavadinimas : Paths of Light , Dizainerių vardas : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kliento vardas : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Dėžutė

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.