Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Modulinė Sofa

Cloche Sofa

Modulinė Sofa „Cloche Sofa“ yra kūrinys, paverčiantis miesto gyvenimo elementą objektyvu. Jis gali būti naudojamas kaip skulptūra, aplinkos šviesa arba modulinė sofa. Tai atspindi kraštovaizdžio evoliuciją, griaunančią nustatytus struktūrinius standartus ir statybinių medžiagų elementus, o atkurtą medžiagą paverčiant į rafinuotą dizainą, bendrą objektą paverčiant prasminga amalgama. Šis gabalas paverčia daiktus, kurie paseno anksčiau, nes buvo panaudoti, buvo pašalinti, regeneruoti ir atnaujinti.

Projekto pavadinimas : Cloche Sofa, Dizainerių vardas : Carlo Sampietro, Kliento vardas : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulinė Sofa

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.