Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kėdė

Chair with Belly Button

Kėdė Kėdė su pilvo mygtuku yra lengvų ir nešiojamų kėdžių serija, leidžianti vartotojams išnaudoti aplink esančias erdves, tokias kaip laiptai, grindys ar knygų krūvos, kad būtų patogesnė sėdėjimo patirtis. Kėdės dizainas paaiškina įprastų sėdynių idėją, pateikdamas netikėtas sėdėjimo galimybes. Kėdžių vaizdas kilo iš svajingo scenarijaus - grupė diskelių ir tirpstančių formų išsibarstė erdvėje. Jie tyliai atsiremia į sienas ir kampus kaip maži vaikinai, miegantys. Kiekviena kėdė turi savo pilvo mygtuką, kuris suteiktų šiek tiek žaismingumo.

Projekto pavadinimas : Chair with Belly Button, Dizainerių vardas : I Chao Wang, Kliento vardas : IChao Design.

Chair with Belly Button Kėdė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.