Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Analoginis Laikrodis

Kaari

Analoginis Laikrodis Ši konstrukcija pagrįsta standartiniu 24 valandų analoginiu mechanizmu (pusės greičio pusvalandžio ranka). Šis dizainas pateiktas dviem lanko formos štampukais. Per juos galima pamatyti besisukančių valandų ir minučių rankas. Valandinė rodyklė (diskas) padalinta į du skirtingų spalvų segmentus, kurie sukasi rodo AM arba PM laiką, atsižvelgiant į spalvą, kuri pradeda būti matoma. Minutinė ranka yra matoma per didesnio spindulio lanką ir nustato, kuri minutės atkarpa atitinka 0–30 minučių skaitiklius (esančius vidiniame lanko spindulyje) ir 30–60 minučių tarpą (esantį išoriniame spindulyje).

Projekto pavadinimas : Kaari, Dizainerių vardas : Azahara Morales Vera, Kliento vardas : Azahara Morales Vera.

Kaari Analoginis Laikrodis

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.