Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Taburetė

Meline

Taburetė „Meline“ yra novatoriška kėdutė su kaupikliu. Minimalus jo dizainas - lentyna ir kaištis striukės ir krepšio pakabinimui. Lentynos idealiai tinka laikyti studentų įrankius ir daiktus. Ištiesiama į išorę, kad kai kurie daiktai būtų lengvai pasiekiami. Jis yra lengvas su kietmedžio rėmu ir laminato krėslais / lentyna. Dizainui įtaką daro „DeStijl“ stilius. „Meline“ yra patikima taburetė, taburetė, kurią galite vadinti „draugu“.

Projekto pavadinimas : Meline, Dizainerių vardas : Eliane Zakhem, Kliento vardas : E Zakhem Interiors.

Meline Taburetė

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.