Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Meno Instaliacija

S.Joao Structure

Meno Instaliacija Dizainas atspindi tipišką Portugalijos gatvių festivalį, vietinių žinomą kaip „S. João ’. Viename iš linksmiausių Europos gatvių festivalių Porto žmonės garbina šventąjį Joną „Krikštytoją“, tradiciškai būgnindami vienas kitą česnakų gėlėmis ar minkštais plastikiniais plaktukais. Pasižymi gatves užpildančių kaspinų ir vėliavų spalva, taip pat fejerverkais, kurie paleidžiami visą naktį, 'S. „João structure“ iš naujo interpretuoja šią atmosferą kabindami į balionus panašias formas, kurias dengia atspindinti, blizganti medžiaga.

Projekto pavadinimas : S.Joao Structure, Dizainerių vardas : FAHR 021.3, Kliento vardas : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Meno Instaliacija

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.