Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “Safari”

Kalendorius „Safari“ yra popierinių amatų gyvūnų kalendorius. Nuimkite ir surinkite 6 lapus su 2 mėnesio kalendoriais šonuose. Sulenkite kėbulą ir jungčių dalis išilgai raukšlių, pažiūrėkite į žymes ant jungčių ir priklijuokite, kaip parodyta. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Projekto pavadinimas : Calendar 2014 “Safari”, Dizainerių vardas : Katsumi Tamura, Kliento vardas : good morning inc..

Calendar 2014 “Safari” Kalendorius

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.