Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Atostogų Namo Grafika

SAKÀ

Atostogų Namo Grafika „PRIM“ studija „PRIM“ sukūrė svečių namų SAKÀ vizualinį identitetą, kuriame yra: vardo ir logotipo dizainas, grafika kiekviename kambaryje (simbolių dizainas, tapetų modeliai, sienų paveikslų piešiniai, pagalvių aplikacijos ir kt.), Svetainės dizainas, atvirukai, ženkleliai, vardinės kortelės ir kvietimai. Kiekvienas svečių namų SAKÀ kambarys pristato skirtingą legendą, susijusią su Druskininkais (Lietuvos kurortiniu miestu, kuriame yra šis namas) ir jo apylinkėmis. Kiekvienas kambarys turi savo simbolį, kaip raktinį žodį iš legendos. Šios piktogramos atsiranda interjero grafikoje ir kituose jo vizualinį identitetą formuojančiuose objektuose.

Projekto pavadinimas : SAKÀ, Dizainerių vardas : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Kliento vardas : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Atostogų Namo Grafika

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.