Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Apyrankė

Fred

Apyrankė Apyrankės ir apyrankės yra daugybės skirtingų rūšių: dizainerių, auksinės, plastikinės, pigios ir brangios ..., tačiau gražios, nes jos yra visos, jos visada yra paprastos ir tik apyrankės. Fredas yra kažkas daugiau. Šie rankogaliai savo paprastumu atgaivina senų laikų kilmingumą, tačiau yra modernūs. Juos galima nešioti ant plikų rankų, taip pat ant šilko palaidinės ar juodo megztinio, ir jie visada pridurs klasės įspūdį juos nešiojančiam asmeniui. Šios apyrankės yra unikalios, nes yra kaip pora. Jie yra labai lengvi, todėl juos dėvėti negalima. Dėvėdamas juos, tu gali būti pastebimas!

Projekto pavadinimas : Fred, Dizainerių vardas : Diana Sokolic, Kliento vardas : .

Fred Apyrankė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.