Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Salonai, Mažmeninė Prekyba, Knygynas

World Kids Books

Salonai, Mažmeninė Prekyba, Knygynas Vietos įmonės įkvėptas sukurti tvarų, visiškai veikiantį knygyną su mažu pėdsaku, „RED BOX ID“ panaudojo „atviros knygos“ sąvoką kurdamas visiškai naują mažmeninės prekybos patirtį, palaikančią vietos bendruomenę. Vankuveryje, Kanadoje, įsikūrusi „World Kids Books“ yra pirmoji salone, antra - mažmeninės prekybos knygyne, trečia - internetinėje parduotuvėje. Ryškus kontrastas, simetrija, ritmas ir spalvų gausa pritraukia žmones ir sukuria dinamišką bei linksmą erdvę. Tai puikus pavyzdys, kaip verslo idėją galima patobulinti kuriant interjero dizainą.

Projekto pavadinimas : World Kids Books, Dizainerių vardas : Maria Drugoveiko, Kliento vardas : World Kids Books.

World Kids Books Salonai, Mažmeninė Prekyba, Knygynas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.