Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gamyba / Postprodukcija / Transliacija

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Gamyba / Postprodukcija / Transliacija Ašgabato radijo centras (televizijos bokštas) yra monumentalus 211 m aukščio pastatas, esantis Turkmėnistano sostinės Ašchabato pietiniame pakraštyje, ant 1024 m kalvos, virš jūros lygio. Televizijos bokštas yra pagrindinis radijo ir TV programų kūrimo, postprodukcijos ir transliavimo centras. Tai yra vienas geriausių šiuolaikinių skaitmeninių technologijų pavyzdžių. Televizijos bokštas padarė Turkmėnistaną HD antžeminės transliacijos pradininku Azijoje. Televizijos bokštas yra didžiausia pastaruosius 20 metų investicija į transliavimo technologijas.

Projekto pavadinimas : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Dizainerių vardas : Polimeks Construction, Kliento vardas : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Gamyba / Postprodukcija / Transliacija

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.