Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Parodos Dizainas

First Photographs of Hong Kong

Parodos Dizainas Žibintuvėlių indikatorių modeliai buvo nustatyti siekiant nukreipti lankytojus į parodos salės įėjimą, kur laukia milžiniškas balto fotoaparato modelis. Atsistoję priešais, lankytojai gali išvysti puikius vaizdus iš nespalvotos ankstyvojo Honkongo nuotraukos ir dabartinės parodos vietos išorės. Tokia aplinka reiškia, kad lankytojai gali pamatyti senąjį Honkongą per milžinišką fotoaparatą ir per šią parodą sužinoti Honkongo fotografijos istoriją. Viduje esanti rotondos ir namo formos stendai buvo nustatyti istorinėms nuotraukoms rodyti ir „Viktorijos miesto“ pavyzdiui.

Projekto pavadinimas : First Photographs of Hong Kong, Dizainerių vardas : Lam Wai Ming, Kliento vardas : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Parodos Dizainas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.