Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Valdymo Centras

Functional Aesthetic

Valdymo Centras Šio oro uosto valdymo centro suprojektavimo uždavinys yra efektyviai pritaikyti tankiai įrengtas technines erdves, sumažinti logistinius trukdžius nuo netikėtų įvykių ir galutinai supaprastinti valdymo centro veiklą. Erdvę sudaro 3 funkcinės zonos: kasdienio valdymo ir operacijų zona, operacijų vadovo kontora ir ekstremalių situacijų valdymo zona. Funkcionalios lubos ir išspaustos aliuminio sienų plokštės yra skirtingos architektūrinės savybės, kurios taip pat patenkina akustinius, apšvietimo ir oro kondicionavimo reikalavimus.

Projekto pavadinimas : Functional Aesthetic, Dizainerių vardas : Lam Wai Ming, Kliento vardas : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Valdymo Centras

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.