Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Reguliuojama Stalo Lempa

Poise

Reguliuojama Stalo Lempa Akrobatinis Roberto Dabi iš „Unform.Studio“ suprojektuotos stalo lempos „Poise“ išvaizda keičiasi tarp statinės ir dinaminės ir didelės ar mažos laikysenos. Priklausomai nuo apšviesto žiedo ir jį laikančios rankos proporcijos, atsiranda susikertanti arba liestinė apskritimo linija. Padėjęs ant aukštesnės lentynos, žiedas gali užlipti ant lentynos; arba pakreipęs žiedą, jis galėjo liesti aplinkinę sieną. Šio pritaikymo tikslas yra pritraukti savininką kūrybiškai ir žaisti su šviesos šaltiniu proporcingai kitiems objektams, supantiems jį.

Projekto pavadinimas : Poise, Dizainerių vardas : Dabi Robert, Kliento vardas : unform.

Poise Reguliuojama Stalo Lempa

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.