Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Akinių Parduotuvė

FVB

Akinių Parduotuvė Akinių parduotuvė bando sukurti unikalią erdvę. tinkamai panaudojant išplėstą tinklelį su įvairaus dydžio skylėmis rekombinacijos ir sluoksniavimo būdu ir pritaikant juos nuo architektūrinės sienos iki vidinių lubų, parodoma įgaubto lęšio savybė - skirtingas klirenso ir neaiškumo poveikis. Taikant įgaubtą objektyvą su įvairaus kampo vaizdais, susuktų ir pakreiptų vaizdų efektai pateikiami lubų dizaine ir vitrinose. Išgaubto objektyvo, kuris keičia norimo dydžio objektus, savybė išreiškiama parodos sienoje.

Projekto pavadinimas : FVB, Dizainerių vardas : kailun huang, Kliento vardas : iiiudesign.

FVB Akinių Parduotuvė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.