Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešoji Sfera

Quadrant Arcade

Viešoji Sfera II klasės sąraše esanti arkada buvo pertvarkyta į kviečiančią gatvę, pasirūpinant tinkamu apšvietimu tinkamoje vietoje. Apskritai aplinkos apšvietimas naudojamas holistiškai, o jo efektai išdėstomi hierarchiškai, norint pasiekti šviesos modeliavimo variacijas, kurios sukelia susidomėjimą ir skatina plačiau naudoti erdvę. Strateginis įtraukimas į dizainą ir dinaminio elemento išdėstymą buvo valdomas kartu su menininku, kad vaizdiniai efektai atrodytų subtilesni nei stulbinantys. Dingstant dienos šviesai, elegantišką struktūrą pabrėžia elektrinio apšvietimo ritmas.

Projekto pavadinimas : Quadrant Arcade, Dizainerių vardas : Cehao Yu, Kliento vardas : AECOM.

Quadrant Arcade Viešoji Sfera

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.