Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Interaktyvios Instaliacijos

Falling Water

Interaktyvios Instaliacijos Krintantis vanduo yra interaktyvių įrenginių rinkinys, leidžiantis vartotojams pakeisti bėgimo kelią aplink kubą ar kubus. Kubų ir granulių srauto derinys sukuria statinio objekto ir dinaminio vandens srauto kontrastą. Srautą galima patraukti, kad pamatytų bėgančius rutulius, arba tiesiog pastatyti ant stalo kaip užšalusio vandens sceną. Karoliukai taip pat laikomi pageidavimais, kuriuos žmonės teikia kiekvieną dieną. Norai turėtų būti grandininiai ir bėgti amžinai kaip krioklys.

Projekto pavadinimas : Falling Water, Dizainerių vardas : Naai-Jung Shih, Kliento vardas : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktyvios Instaliacijos

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.