Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Interaktyvios Instaliacijos

Falling Water

Interaktyvios Instaliacijos Krintantis vanduo yra interaktyvių įrenginių rinkinys, leidžiantis vartotojams pakeisti bėgimo kelią aplink kubą ar kubus. Kubų ir granulių srauto derinys sukuria statinio objekto ir dinaminio vandens srauto kontrastą. Srautą galima patraukti, kad pamatytų bėgančius rutulius, arba tiesiog pastatyti ant stalo kaip užšalusio vandens sceną. Karoliukai taip pat laikomi pageidavimais, kuriuos žmonės teikia kiekvieną dieną. Norai turėtų būti grandininiai ir bėgti amžinai kaip krioklys.

Projekto pavadinimas : Falling Water, Dizainerių vardas : Naai-Jung Shih, Kliento vardas : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktyvios Instaliacijos

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.