Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Laminuota Bambuko Išmatos

Kala

Laminuota Bambuko Išmatos „Kala“, taburetė, pagaminta iš laminuoto bambuko su ištraukiamu mechanizmu centrinėje ašyje. Atsižvelgiant į aliejinio popieriaus skėčio struktūros įkvėpimą, laminuota bambuko juostelė buvo termiškai iškepta ir pritvirtinta prie formos medienos formos, pademonstravus jos paprastumą ir rytietišką žavesį. Įdomu tai, kad suprojektuotos laminuotos bambuko struktūros elastingumas ir ištraukiamas mechanizmas centrinėje ašyje sėdint ant „Kala“ taburetės suras sąveiką, ji lengvai ir sklandžiai nusileis, o atsistojusi nuo „Kala“ taburetės pakils atgal į savo padėtį .

Projekto pavadinimas : Kala, Dizainerių vardas : ChungSheng Chen, Kliento vardas : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

Kala Laminuota Bambuko Išmatos

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.