Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Praustuvo Maišytuvas

Smooth

Praustuvo Maišytuvas Lygaus maišytuvo baseino maišytuvo dizainas įkvėptas gryniausio cilindro pavidalo, todėl natūralus vamzdžio, iš kurio jis teka, rezultatas, kol pasiekia vartotoją. Mes ketinome dekonstruoti įprastas sudėtingas formas, kurias turi tokio tipo gaminiai, todėl susidarys lygi cilindrinė ir gana minimalistinė forma. Elegantiškas linijų vaizdas atrodo gana stebina, kai šis objektas įgyja savo vartotojo sąsajos funkciją, nes tai yra modelis, kuriame derinamas dinamiškas dizainas ir nepriekaištingas baseino maišytuvo funkcionalumas.

Projekto pavadinimas : Smooth, Dizainerių vardas : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Kliento vardas : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Praustuvo Maišytuvas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.