Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prijungtas Laikrodis

COOKOO

Prijungtas Laikrodis „COOKOO ™“ - pirmasis pasaulyje dizaineris išmanusis laikrodis, suderinantis analoginį judesį su skaitmeniniu ekranu. Laikrodis, pasižymintis ypač švariomis linijomis ir intelektualiomis funkcijomis, rodo pageidaujamus jūsų išmaniojo telefono ar „iPad“ pranešimus. „COOKOO App ™“ dėka vartotojai gali kontroliuoti savo gyvenimą, pasirinkdami, kuriuos pranešimus ir įspėjimus nori gauti tiesiai ant riešo. Paspaudus tinkinamą mygtuką „COMMAND“, nuotoliniu būdu bus galima suaktyvinti fotoaparatą, leisti muzikos atkūrimą nuotoliniu būdu, „Facebook“ prisijungimą vienu mygtuku ir daug kitų galimybių.

Projekto pavadinimas : COOKOO, Dizainerių vardas : CONNECTEDEVICE Ltd, Kliento vardas : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Prijungtas Laikrodis

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.