Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kanapių Užpilamos Tabletės

Secret Tarts

Kanapių Užpilamos Tabletės „Secret Tarps“ pakuotės yra pagamintos taip vadinamu modernizuotu retro / vintažiniu stiliumi, jaučiant senosios mokyklos užrašus, todėl numatytas meistro-vaistininko prisilietimas sulaiko klientą iš pirmo žvilgsnio ir vėliau, o išsamus pagrindinių dizaino elementų stebėjimas koduojamas į holistinė struktūra, perkelianti pagrindinį rinkodaros tašką: šį produktą sukūrė vaistininkų amatų įmonė, o jo viduje yra rankų darbo vaistininkų slaptas receptas.

Programa Mobiliesiems

Akbank Mobile

Programa Mobiliesiems Naujas „Akbank Mobile“ programos dizainas suteikia naują požiūrį į socialinę, išmaniąją, ateičiai atsparią ir naudingą bankininkystės patirtį. Pagrindiniame puslapyje pritaikę individualizuotos srities dizainą, vartotojai gali peržiūrėti intelektualias įžvalgas, kad palengvintų finansinį gyvenimą. Be to, taikant šį naują dizaino metodą, tradicinės bankininkystės operacijos kalba vartotojo kalba, naudodamos kontaktų miniatiūras, vaizdus, supaprastintus veiksmų srautus ir sąvokas.

Vieša Skulptūra

Bubble Forest

Vieša Skulptūra „Bubble Forest“ yra vieša skulptūra, pagaminta iš rūgštims atsparaus nerūdijančio plieno. Jis apšviestas programuojamomis RGB LED lempomis, leidžiančiomis skulptūrai saulėtekio metu patirti įspūdingą metamorfozę. Tai buvo sukurta kaip augalų gebėjimo gaminti deguonį atspindys. Pavadinimų mišką sudaro 18 plieninių stiebų / kamienų, kurie baigiasi vainikėliais sferinių konstrukcijų pavidalu, vaizduojančiais vieną oro burbulą. Burbulų miškas reiškia sausumos florą, taip pat žinomą iš ežerų, jūrų ir vandenynų dugno.

Prekės Ženklo Identitetas

Pride

Prekės Ženklo Identitetas Norėdami sukurti prekės ženklo „Pride“ dizainą, komanda panaudojo tikslinės auditorijos tyrimą keliais būdais. Kai komanda projektavo logotipą ir firminį identitetą, ji atsižvelgė į psichogeometrijos taisykles - geometrinių formų įtaką tam tikriems psichopa tipams ir jų pasirinkimą. Taip pat dizainas turėjo sukelti tam tikras emocijas tarp auditorijos. Siekdama norimo rezultato, komanda pasinaudojo spalvų įtakos žmogui taisyklėmis. Apskritai rezultatas turėjo įtakos visų bendrovės gaminių dizainui.

Ui Dizainas

Moulin Rouge

Ui Dizainas Šis projektas skirtas žmonėms, norintiems papuošti savo mobilųjį telefoną „Moulin Rouge“ tema, nors jie niekada nesilankė „Moulin Rouge“ Paryžiuje. Pagrindinis tikslas yra pasiūlyti patobulintą skaitmeninę patirtį, o visi dizaino veiksniai yra vizualizuoti Moulin Rouge nuotaiką. Vartotojai gali tinkinti iš anksto nustatytus dizaino ir piktogramas savo mėgstamiausiose vietoje paprastu bakstelėjimu ekrane.

Kosmetikos Pakuotės

Clive

Kosmetikos Pakuotės „Clive“ kosmetikos pakuotės koncepcija gimė skirtinga. Jonathanas ne tik nenorėjo sukurti dar vieno kosmetikos prekės ženklo su įprastais produktais. Nusprendęs ištirti daugiau jautrumo ir šiek tiek daugiau nei tiki asmeninės priežiūros prasme, jis siekia vieno pagrindinio tikslo. Kūno ir proto pusiausvyra. Dėl Havajų įkvėpto dizaino, atogrąžų lapų derinio, jūros tonalumo ir lytėjimo pakuočių patirtimi galite mėgautis atsipalaidavimu ir ramybe. Šis derinys leidžia pritaikyti tos vietos patirtį dizaine.