Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Jūros Gėrybių Pakuotė

PURE

Jūros Gėrybių Pakuotė Šios naujos gaminių grupės koncepcija yra „laisva nuo“. Paprasčiau tariant, mes sukūrėme neįprastai ramų dizainą. Paprastai konservuotose jūros gėrybėse yra tamsios ir netvarkingos pakuotės, mūsų dizainas yra „be jokio“ optinio balasto. Kita vertus, asortimentas taip pat skirtas alergiškiems ir jautriems maistui žmonėms. Taigi beveik sąmoningai tai atrodo kažkokia medicininė priemonė. Pardavimas prasidėjo 2013 m. Sausio mėn. Ir yra labai sėkmingas. Mažmeninės prekybos įmonių atsiliepimai yra šie: Mes labai ilgai laukėme geros išvaizdos ir gerai apgalvotos koncepcijos. Klientui tai patiks.

Kanceliarinės Prekės

commod – Feines in Holz

Kanceliarinės Prekės „Commod“ specializuojasi interjero darbuose. Laikydamasi devizo „puikios medinės prekės“, įmonė įgyvendina ypač išskirtinius gyvenamųjų namų projektus. Kanceliarinės prekės turėjo patenkinti šį reikalavimą. Sumažintas, bet žaismingas išdėstymas buvo realizuotas naudojant ypač sumaišytas spalvas. Kanceliarinės prekės atspindi firmos stilių, taip pat jos ideologiją naudoti tik pačią brangiausią medžiagą: Popierius pagamintas iš 100 procentų medvilnės, vokai iš tikros medinės faneros. Vizitinės kortelės „įkūnija“ įmonių šūkį sukurdamos 3 matmenų kambarį, kuriame būtų tipiniai mediniai gaminiai.

Ekologiški Baldai Ir Skulptūra

pattern of tree

Ekologiški Baldai Ir Skulptūra Pasiūlymas dėl skaidymo, kuriame neefektyviai naudojamos spygliuočių dalys; tai yra liekna kamieno viršutinė dalis ir netaisyklingos formos šaknys. Atkreipiau dėmesį į ekologiškus vienmečius žiedus. Persidengiantys organiniai pertvaros modeliai neorganinėje erdvėje sukūrė patogų ritmą. Gaminant produktus iš šio ciklo, organinė erdvinė kryptis vartotojui tampa galimybe. Be to, kiekvieno produkto unikalumas suteikia jiems kur kas didesnę vertę.

Makiažo Kolekcija

Kjaer Weis

Makiažo Kolekcija „Kjaer Weis“ kosmetikos linijos dizainas išskaido moterų makiažo pagrindus į tris pagrindines taikymo sritis: lūpas, skruostus ir akis. Mes sukūrėme kompaktus, atspindinčius jų savybes, kurios bus naudojamos norint sustiprinti: lieknos ir ilgos lūpoms, didelės ir kvadratinės skruostams, mažos ir apvalios akims. Apčiuopiamai, kompaktiškai pasislenka su novatorišku šoniniu judesiu, išsikišdami kaip drugelio sparnai. Visiškai pakartotinai užpildomi, šie kompaktai yra konservuoti, o ne perdirbami.

Tyrimų Prekės Ženklas

Pain and Suffering

Tyrimų Prekės Ženklas Šis dizainas tiria kančias skirtingais sluoksniais: filosofiniu, socialiniu, medicininiu ir moksliniu. Asmeniniu požiūriu, kad kančia ir skausmas yra daugelio veidų ir formų, tiek filosofinių, tiek mokslinių, aš pasirinkau kančios ir skausmo humanizavimą kaip savo pagrindą. Aš ištyriau simbiotinio pobūdžio ir simbiotinių žmonių santykiuose analogijas ir iš šio tyrimo sukūriau personažus, kurie vizualiai atspindi simbiozinius ryšius tarp kančios ir kenčiančiojo bei tarp skausmo ir to, kas jaučiama. Šis dizainas yra eksperimentas, o žiūrovas yra tema.

Skaitmeninis Menas

Surface

Skaitmeninis Menas Eterinis kūrinio pobūdis sukelia kažką apčiuopiamo. Idėja kilo iš vandens panaudojimo kaip elemento, kuris perteikia paviršiaus ir paviršiaus esmę. Dizainerė žavi įsijausti į mūsų tapatybes ir aplinkinių vaidmenį šiame procese. Jam mes „virstame“, kai parodome ką nors iš savęs.