Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Meninė Fotografija

Talking Peppers

Meninė Fotografija Nus Nous nuotraukos tarsi reprezentuoja žmonių kūnus ar jų dalis, iš tikrųjų jas nori pamatyti stebėtojas. Stebėdami ką nors, net situaciją, stebime tai emociškai ir dėl šios priežasties dažnai leidžiamės apgauti. Nus Nous atvaizduose akivaizdu, kaip ambivalentiškumo elementas virsta subtiliu proto ištobulinimu, kuris atitolina mus nuo realybės ir nuves į įsivaizduojamą labirintą, sudarytą iš pasiūlymų.

Mineralinis Vanduo Stikliniuose Buteliuose

Cedea

Mineralinis Vanduo Stikliniuose Buteliuose Cedea vandens dizainas įkvėptas Ladin Dolomitų ir legendų apie natūralios šviesos reiškinį Enrosadira. Dėl unikalaus mineralo Dolomitai saulėtekio ir saulėlydžio metu įsižiebia rausvu, deginančiu atspalviu, suteikdami kraštovaizdžiui magišką atmosferą. „Panaši į legendinį stebuklingą rožių sodą“, „Cedea“ pakuotė siekia užfiksuoti šią akimirką. Rezultatas yra stiklinis butelis, dėl kurio vanduo blizga ir blyksteli stebinančiu efektu. Butelio spalvomis siekiama priminti ypatingą dolomitų švytėjimą, besimaudantį mineralo rožine raudona ir dangaus mėlyna spalva.

Gamtos Kosmetikos Pakuotės

Olive Tree Luxury

Gamtos Kosmetikos Pakuotės Naujasis Vokietijos prabangios natūralios kosmetikos prekės ženklo pakuotės dizainas meniškai, tarsi dienoraštyje, nuspalvina šiltomis spalvomis. Iš pirmo žvilgsnio atrodo chaotiška, atidžiau įsižiūrėjus pakuotė perteikia stiprią vienybę, žinutę. Dėl naujos dizaino koncepcijos visi gaminiai spinduliuoja natūralumu, stiliumi, senovės gydymo žiniomis ir šiuolaikišku praktiškumu.

Pakuotė

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakuotė KRYSTAL vanduo atspindi prabangos ir gerovės butelyje esmę. KRYSTAL vanduo, kurio šarminė pH vertė yra nuo 8 iki 8,8, ir unikali mineralinė kompozicija, tiekiamas į ikonišką kvadratinės permatomos prizmės buteliuką, primenantį putojantį kristalą, ir nepakenkiantis kokybei bei grynumui. Ant butelio subtiliai išryškėja KRYSTAL prekės ženklo logotipas, pabrėžiantis prabangos įspūdį. Be vizualinio butelio efekto, kvadrato formos PET ir stiklo buteliai yra perdirbami, optimizuojant pakavimo vietą ir medžiagas, taip sumažinant bendrą anglies pėdsaką.

Degtinė

Kasatka

Degtinė „KASATKA“ buvo sukurta kaip aukščiausios kokybės degtinė. Dizainas yra minimalistinis tiek butelio formos, tiek spalvų atžvilgiu. Paprastas cilindrinis buteliukas ir ribotas spalvų asortimentas (balta, pilkos spalvos, juodos spalvos) pabrėžia gaminio kristalinį grynumą, minimalistinio grafinio požiūrio eleganciją ir stilių.

Optinė Instaliacija

Opx2

Optinė Instaliacija „Opx2“ yra optinė instaliacija, tirianti simbiotinį gamtos ir technologijos santykį. Santykis, kuriame modeliai, pasikartojimas ir ritmas apibūdina tiek natūralias skaičiavimo procesų formas, tiek operacijas. Instaliacijų išskirtinė geometrija, trumpalaikis neskaidrumas ir (arba) tankis yra panašūs į važiavimo kukurūzų lauku reiškinį arba paaiškinami technologijoje, žiūrint į dvejetainį kodą. „Opx2“ sukuria sudėtingą geometriją ir kelia iššūkį tūrio ir erdvės suvokimui.