Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vyno Etikečių Dizainas

I Classici Cherchi

Vyno Etikečių Dizainas Nuo 1970 m. Istorinėje Sardinijos vyno darykloje buvo sukurtas „The Classics“ vynų linijos etikečių atnaujinimas. Naujų etikečių tyrimais norėta išsaugoti ryšį su tradicijomis, kurių laikosi įmonė. Skirtingai nuo ankstesnių etikečių, ji veikė taip, kad suteiktų elegancijos įspūdį, suderinamą su aukšta vynų kokybe. Etiketėms buvo naudojama Brailio rašto technika, suteikianti elegancijos ir stiliaus nesveriant. Gėlių piešinys paremtas netoliese esančios Santa Croce bažnyčios Usini mieste grafiniu piešiniu, kuris taip pat yra įmonės logotipas.

Vyno Etiketė

Guapos

Vyno Etiketė Dizaino tikslas - sulieti šiuolaikinį dizainą ir šiaurietiškas meno tendencijas, vaizduojant vyno kilmės šalį. Kiekvienas nupjautas kraštas parodo aukštį, kuriame auga kiekvienas vynuogynas, ir atitinkamą vynuogių veislės spalvą. Kai visi buteliai yra išlyginti tiesiai, tai formuoja šiaurinio Portugalijos, regiono, kuriame gimsta šis vynas, kraštovaizdžio formas.

Senosios Pilies Restauravimas

Timeless

Senosios Pilies Restauravimas 2013 m. Balandžio mėn. Savininkas nusipirko Crawfordton namą Škotijoje, siekdamas atkurti senovės Škotijos bajorų originalų skonį ir suderinamą su šiuolaikiniu gyvenimu. Senovės pilies savybės ir istorinės nuosėdos išsaugotos originaliu skoniu. Skirtingų amžių dizaino estetika ir regioninė kultūra toje pačioje erdvėje susiduria su meninėmis kibirkštimis.

Nuotraukos Žurnalo Viršeliui

TimeFlies

Nuotraukos Žurnalo Viršeliui Pagrindinė mintis buvo išsiskirti iš tradicinių klientų žurnalų gausos. Pirmiausia dėl neįprastos dangos. „Nordica“ avialinijų žurnalo „TimeFlies“ priekiniame viršelyje yra šiuolaikinis estų dizainas, o žurnalo pavadinimą ant kiekvieno numerio viršelio ranka pateikia nurodyto darbo autorius. Šiuolaikiškas ir minimalistinis žurnalo viršelis be papildomų žodžių perteikia naujos oro bendrovės kūrybiškumą, Estijos gamtos patrauklumą ir jaunų estų dizainerių sėkmę.

Socialinės Žiniasklaidos Skaitmeniniai Receptai

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Socialinės Žiniasklaidos Skaitmeniniai Receptai „Unilever Food Solutions“ įpareigojo šalies šefą Heidi Heckmann (Keiptauno regioninis klientų šefas) sukurti 11 unikalių „Spice Blends“ receptų, naudojant „Robertsons“ prieskonių asortimentą. Vykdant kampaniją „Mūsų kelionė, jūsų atradimas“, idėja buvo sukurti unikalius vaizdus ir dizainus naudojant šiuos ingredientus linksmai „Facebook“ kampanijai. Kiekvieną savaitę šefo Heidi unikalūs prieskonių mišiniai buvo paskelbti kaip žiniasklaidos turtingi „Facebook“ drobės įrašai. Kiekvieną iš šių receptų taip pat galima atsisiųsti iš „iPad“ „UFS.com“ svetainėje.

Meno Instaliacijos Dizainas

Kasane no Irome - Piling up Colors

Meno Instaliacijos Dizainas Japoniško šokio instaliacijos projektas. Japonai nuo seno derino spalvas norėdami išreikšti šventus dalykus. Taip pat popiežiaus užpildymas kvadratiniais siluetais buvo naudojamas kaip šventą gylį atspindintis dalykas. Nakamura Kazunobu suprojektavo erdvę, keičiančią atmosferą, keičiant į įvairias spalvas, tokiais kvadratėliais „susikaupusiais“ kaip motyvą. Plokštės, skraidančios oru, nukreiptos į šokėjus, uždengia dangų virš scenos erdvės ir vaizduoja šviesos, praeinančios per erdvę, kurios neįmanoma pamatyti be plokščių, išvaizdą.