Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Holas

BeantoBar

Holas Svarbus šio dizaino elementas buvo parodyti naudojamų medžiagų patrauklumą. Pagrindinė naudojama medžiaga buvo vakarinis raudonasis kedras, kuris taip pat naudojamas jų pirmojoje parduotuvėje Japonijoje. Kaip būdą parodyti medžiagą, Riki Watanabe surinko mozaikos modelį, sujungdamas gabalus po vieną kaip parketas, panaudodamas medžiagų esmę nelygiomis spalvomis. Nepaisant to, kad naudojo tas pačias medžiagas, jas iškirpdamas, Riki Watanabe sugebėjo įvairinti išraiškas, atsižvelgiant į žiūrėjimo kampą.

Restoranas

Nanjing Fishing Port

Restoranas Projektas yra pertvarkytas trijų aukštų restoranas Nandzinge, kurio plotas apie 2000 kv. Be maitinimo ir susitikimų, yra arbatos ir vyno kultūros. Dekoras sujungia ryškią naują kinų nuojautą nuo lubų iki akmens išdėstymo grindyse. Lubos papuoštos senoviniais kinų laikikliais ir stogais. Tai yra pagrindinis dizaino elementas ant lubų. Medžiagos, tokios kaip medžio fanera, auksinis nerūdijantis plienas ir tapyba, reiškiančios naują kinų pojūtį, yra sumaišytos, kad būtų sukurta nauja kinų erdvės erdvė.

Valgymas Ir Darbas

Eatime Space

Valgymas Ir Darbas Visi žmonės turi teisę būti susieti su laiku ir atmintimi. Žodis „valgymas“ kinų kalba skamba kaip laikas. Valgymo erdvė siūlo vietas, kurios skatina žmones valgyti, dirbti ir prisiminti ramiai. Laiko sąvoka glaudžiai sąveikauja su dirbtuvėmis, kurios laikui bėgant pasikeitė. Remiantis dirbtuvių stiliumi, dizainas apima pramonės struktūrą ir aplinką kaip pagrindinius erdvės kūrimo elementus. Valgymo laikas pagerbia gryniausią dizaino formą, subtiliai sumaišydamas elementus, suteikiančius tiek žalio, tiek gatavo dekoro.

Akinių Parduotuvė

FVB

Akinių Parduotuvė Akinių parduotuvė bando sukurti unikalią erdvę. tinkamai panaudojant išplėstą tinklelį su įvairaus dydžio skylėmis rekombinacijos ir sluoksniavimo būdu ir pritaikant juos nuo architektūrinės sienos iki vidinių lubų, parodoma įgaubto lęšio savybė - skirtingas klirenso ir neaiškumo poveikis. Taikant įgaubtą objektyvą su įvairaus kampo vaizdais, susuktų ir pakreiptų vaizdų efektai pateikiami lubų dizaine ir vitrinose. Išgaubto objektyvo, kuris keičia norimo dydžio objektus, savybė išreiškiama parodos sienoje.

Vila

Shang Hai

Vila Vilą įkvėpė filmas „Didysis Getsbis“, nes vyrukas taip pat dirba finansų pramonėje, o šeimininkei patinka senasis 1930-ųjų Šanchajaus „Art Deco“ stilius. Po to, kai dizaineriai ištyrė pastato fasadą, jie suprato, kad jis taip pat turi „Art Deco“ stilių. Jie sukūrė unikalią erdvę, kuri tinka savininko mėgstamam 1930-ųjų „Art Deco“ stiliui ir atitinka šiuolaikinį gyvenimo būdą. Siekdami išlaikyti erdvės nuoseklumą, jie pasirinko keletą prancūziškų baldų, šviestuvų ir aksesuarų, suprojektuotų 1930-aisiais.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Tai yra privati vila, įsikūrusi Pietų Kinijoje, kur dizaineriai praktikoje naudoja dzenbudizmo teoriją. Atsisakydami nereikalingų ir natūralių, intuityvių medžiagų bei glaustų projektavimo metodų, dizaineriai sukūrė paprastą, ramią ir patogią šiuolaikišką rytietišką gyvenamąją erdvę. Patogioje šiuolaikinėje rytietiškoje gyvenamojoje erdvėje naudojama ta pati paprasta dizaino kalba, kaip ir aukštos kokybės italų šiuolaikiški baldai vidaus erdvei.