Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nešiojama Dujinė Viryklė

Herbet

Nešiojama Dujinė Viryklė „Herbet“ yra nešiojama dujinė viryklė. Tai technologija, leidžianti pasiekti optimalias lauko sąlygas ir atitikti visus įprastus maisto gaminimo reikalavimus. Krosnelė susideda iš lazeriu pjaustytų plieninių komponentų ir turi atvirą ir uždarą mechanizmą, kurį galima užfiksuoti atviroje padėtyje, kad būtų išvengta gedimo naudojimo metu. Jo atidarytas ir uždarytas mechanizmas leidžia lengvai jį nešiotis, tvarkyti ir laikyti.

Indauja

Arca

Indauja „Arca“ yra monolitas, įstrigęs tinkle, krūtinė, plūduriuojanti kartu su savo turiniu. Lakotas mdf konteineris, uždengtas idealiu tinklu, pagamintu iš kieto ąžuolo, yra su trim ištraukimo stalčiais, kuriuos galima sutvarkyti atsižvelgiant į įvairius poreikius. Tvirtas tvirtas ąžuolo tinklas buvo modeliuotas taip, kad tilptų termiškai suformuotos stiklo plokštės ir gautų organinę formą, imituojančią vandens veidrodį. Visa spintelė remiasi į skaidrią metakrilato atramą, kad pabrėžtų idealų plūdrumą.

Konteineris

Goccia

Konteineris „Goccia“ yra tara, kuri namus papuošia švelniomis formomis ir šiltomis baltomis lemputėmis. Tai modernus naminis židinys, linksmos valandos susitikimo vieta su draugais sode ar kavos staliukas, norint perskaityti knygą gyvenamajame kambaryje. Tai yra keramikinių indų rinkinys, kuriame galima laikyti šiltą žiemos antklodę, taip pat sezoninius vaisius ar šviežio vasaros gėrimo butelį, panardintą į ledą. Tara pakabinama nuo lubų virve ir gali būti išdėstyta norimame aukštyje. Galima įsigyti 3 dydžių, iš kurių didžiausią galima papildyti tvirtu ąžuolo viršuje.

Stalas

Chiglia

Stalas „Chiglia“ yra skulptūrinis stalas, kurio formos primena laivo formas, tačiau jie taip pat atspindi viso projekto širdį. Koncepcija buvo tiriama atsižvelgiant į modulinę plėtrą, pradedant nuo čia pasiūlyto pagrindinio modelio. Karoliuko sijos tiesiškumas kartu su slankstelių galimybe laisvai slysti palei jį, garantuoja stalo stabilumą, leidžia jam vystytis ilgio link. Šios savybės leidžia jį lengvai pritaikyti tikslinėje aplinkoje. Norint gauti norimus matmenis, pakaks padidinti slankstelių skaičių ir sijos ilgį.

Laikrodis

Reverse

Laikrodis Laikui bėgant, laikrodžiai išliko tokie patys. Reverse nėra įprastas laikrodis, tai atvirkštinis, minimalistinis laikrodžio dizainas su subtiliais pakeitimais, paverčiantis jį savotišku. Ranka, nukreipta į vidų, sukasi išorinio žiedo viduje ir nurodo valandą. Maža ranka, nukreipta į išorę, stovi atskirai ir sukasi, kad parodytų minutes. Reversas buvo sukurtas pašalinant visus laikrodžio elementus, išskyrus jo cilindrinę bazę, iš ten perėmė vaizduotė. Šiuo laikrodžio dizainu siekiama priminti, kad turite sugaišti laiko.

Pietų Stalas

Ska V29

Pietų Stalas Natūralaus maumedžio medienos stalas buvo apdorotas skaitmeninėmis valdymo mašinomis ir buvo baigtas rankomis. Ypatinga yra forma, primenanti medžių padėtį, nugriauta Vaia audros, kuri smogė Dolomitams ir kurią vaizduoja pačios kietmedžio maumedžio medienos ašys. Rankiniu būdu šlifuotas paviršius padaro paviršių nepermatomą ir lygų liečiant, taip pat padidėja jo venos ir formos. Pagrindas, pagamintas iš milteliniu būdu padengto plieno, žymi pušyną prieš audrą.