Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Intelektualusis Aromato Difuzorius

Theunique

Intelektualusis Aromato Difuzorius Agarwood yra retas ir brangus. Jo aromatą galima gauti tik deginant ar ekstrahuojant, jį naudoti patalpose ir suteikti tik nedaugeliui vartotojų. Norint panaikinti šiuos apribojimus, po trejų metų pastangų, naudojant daugiau nei 60 dizainų, 10 prototipų ir 200 eksperimentų, sukurtas sumanus aromato difuzorius ir natūralios rankų darbo agarmedžio tabletės. Tai parodo naują galimą verslo modelį ir naudojamą kontekstą agaro medienos pramonei. Naudotojai gali tiesiog įterpti difuzorių į automobilio vidų, lengvai pritaikyti laiką, tankį ir aromato įvairovę ir mėgautis svaiginančia aromaterapija, kur tik bevažiuotumėte ir važiuodami.

Projekto pavadinimas : Theunique, Dizainerių vardas : Dr. MICKEY MENGTING Zhang, Kliento vardas : THEUNIQUE.

Theunique Intelektualusis Aromato Difuzorius

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.