Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mišraus Naudojimo Architektūra

Shan Shui Plaza

Mišraus Naudojimo Architektūra Įsikūręs istoriniame Siano mieste, tarp verslo centro ir TaoHuaTan upės, projekto tikslas yra ne tik susieti praeitį ir dabartį, bet ir miestą bei gamtą. Įkvėptas „Peach“ žiedų pavasario kinų pasakos, projektas siūlo gyventi ir dirbti rojuje, sukuriant artimą ryšį su gamta. Kinijos kultūroje kalnų vandens filosofija (Šan Šui) turi esminę žmogaus ir gamtos santykio prasmę, todėl pasinaudodamas vandeningu vietovės kraštovaizdžiu, projektas siūlo erdves, atspindinčias Šan Šui filosofiją mieste.

Projekto pavadinimas : Shan Shui Plaza, Dizainerių vardas : AART. AT Design, Kliento vardas : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Mišraus Naudojimo Architektūra

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.