Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Meno Instaliacijos Dizainas

Hand down the Tale of the HEIKE

Meno Instaliacijos Dizainas Trimatis scenos dizainas, naudojant visą scenos erdvę. Mes laukiame naujo japoniško šokio, ir tai yra scenos meno dizainas, kurio tikslas buvo idealus šiuolaikinio japoniško šokio pavidalas. Skirtingai nei tradicinis japonų šokis, dviejų dimensijų scenos menas, trijų dimensijų dizainas, išnaudojantis visą scenos erdvę.

Projekto pavadinimas : Hand down the Tale of the HEIKE, Dizainerių vardas : Nakamura Kazunobu, Kliento vardas : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Meno Instaliacijos Dizainas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.