Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Skalbinių Diržas Patalpose

Brooklyn Laundreel

Skalbinių Diržas Patalpose Tai yra skalbinių diržas vidaus naudojimui. Kompaktiškas korpusas, mažesnis nei japoniškas minkštas, atrodo kaip matavimo juosta, lygi apdaila, be paviršiaus varžtų. 4 m ilgio dirže yra 29 skylės, kiekviena skylė gali laikyti ir laikyti pakabos pakabas be drabužių segtukų, ji veikia greitai. Diržas pagamintas iš antibakterinio ir anti-pelėsinio poliuretano, saugios, švarios ir stiprios medžiagos. Maksimali apkrova yra 15 kg. 2 vnt. Kablio ir besisukančio kėbulo galima naudoti keliais būdais. Mažas ir paprastas, tačiau tai yra labai naudinga skalbimo priemonė patalpose. Paprastas valdymas ir sumanus įdiegimas tiks bet kokio tipo kambariui.

Projekto pavadinimas : Brooklyn Laundreel, Dizainerių vardas : Tomohiro Horibe, Kliento vardas : Material World.

Brooklyn Laundreel Skalbinių Diržas Patalpose

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.