Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prabangus Hibridinis Pianinas

Exxeo

Prabangus Hibridinis Pianinas EXXEO yra elegantiškas hibridinis pianinas, skirtas šiuolaikinėms erdvėms. Tai unikali forma įkūnija trijų matmenų garso bangų susiliejimą. Klientai gali visiškai pritaikyti savo pianiną, kad jis derėtų su jo aplinka kaip dekoratyvinio meno kūrinys. Šis aukštųjų technologijų fortepijonas pagamintas iš egzotiškų medžiagų, tokių kaip anglies pluoštas, aukščiausios kokybės automobilinės odos ir kosmoso klasės aliuminis. Patobulinta garso plokštės garsiakalbių sistema; atkuria didelį dinamišką didžiųjų pianinų diapazoną per 200 vatų, 9 garsiakalbių garso sistemą. Tai skirta įmontuota baterija suteikia galimybę fortepijonui vienu įkrovimu atlikti iki 20 valandų.

Projekto pavadinimas : Exxeo, Dizainerių vardas : iMAN Maghsoudi, Kliento vardas : EXXEO.

Exxeo Prabangus Hibridinis Pianinas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.