Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Butelis Vyno

Gabriel Meffre

Butelis Vyno Aromatas sukuria grafinį identitetą kolekcininkų dubeniui Gabrieliui Meffre'ui, kuris švenčia 80 metų. Mes dirbome tuo metu būdingu 30-ųjų dizainu, kurį grafiškai simbolizavo moteris su taure vyno. Naudojamos spalvų plokštės pabrėžiamos įspaudais ir karštu folijos įspaudimu, kad būtų akcentuojama kolekcininko kolekcijos pusė.

Projekto pavadinimas : Gabriel Meffre , Dizainerių vardas : Delphine Goyon & Catherine Alamy, Kliento vardas : Gabriel Meffre.

Gabriel Meffre  Butelis Vyno

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.