Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kinų Restoranas

Pekin Kaku

Kinų Restoranas Nauja Pekin-kaku restorano renovacija siūlo stilistinį naujo aiškinimą, koks galėtų būti Pekino stiliaus restoranas, atmesdamas tradicinį gausų ornamentinį dizainą paprastesnės architektonikos naudai. Ant lubų yra raudona aurora, sukurta naudojant 80 metrų ilgio užuolaidas, o sienos yra apdorotos tradicinėmis tamsiomis Šanchajaus plytomis. Kultūriniai elementai iš tūkstantmečio Kinijos paveldo, įskaitant Terakotos karius, Raudonąjį kiškį ir Kinijos keramiką, buvo paryškinti minimalistiniame vaizde, pateikiant kontrastingą požiūrį į dekoratyvinius elementus.

Projekto pavadinimas : Pekin Kaku, Dizainerių vardas : Tetsuya Matsumoto, Kliento vardas : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Kinų Restoranas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.