Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Cigarečių Filtras

X alarm

Cigarečių Filtras X pavojaus signalas - tai aliarmas rūkaliams, kad jie suprastų, ką daro sau, kol tai daro. Šis dizainas yra naujos kartos cigarečių filtrai. Šis dizainas gali tinkamai pakeisti brangią reklamą prieš rūkymą, be to, ji daro didesnę įtaką rūkalių protui nei bet kuri kita neigiama reklama. Jos struktūra yra labai paprasta, filtrai antspauduojami nematomu rašalu, uždengiančiu neigiamą eskizo sritį. su kiekvienu puffu eskizas pasirodys aiškesnis, taigi su kiekvienu puffu pamatysite, kad jūsų širdis vis tamsėja ir žinote, kas su jumis vyksta.

Projekto pavadinimas : X alarm, Dizainerių vardas : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kliento vardas : Creator studio.

X alarm Cigarečių Filtras

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.