Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Drabužiai

Bamboo lattice

Drabužiai Vietname matome bambuko grotelių techniką daugelyje produktų, tokių kaip valtys, baldai, vištienos narveliai, žibintai ... Bambuko grotelės yra stiprios, nebrangios ir lengvai pagamintos. Mano vizija yra sukurti kurorto drabužių madą, kuri būtų jaudinanti, grakšti, rafinuota ir žavi. Šią bambuko grotelių detalę pritaikiau kai kurioms savo madoms, žalią, kietą, įprastą grotelę paversdama minkšta medžiaga. Mano dizainuose derinama tradicija ir moderni forma, tinklelio kietumas ir smulkaus švelnumo audiniai. Aš daugiausiai dėmesio skiriu formai ir detalėms, suteikiančioms žavesio ir moteriškumo dėvėtojui.

Projekto pavadinimas : Bamboo lattice , Dizainerių vardas : Do Thanh Xuan, Kliento vardas : Sea of Love.

Bamboo lattice  Drabužiai

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.