Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Auskarai

Van Gogh

Auskarai Auskarai įkvėpti migdolų medžio žiede, nutapė Van Goghas. Šakų subtilumą atkuria subtilios „Cartier“ tipo grandinėlės, kurios, kaip ir šakos, vingiuoja. Įvairūs brangakmenių atspalviai, nuo beveik baltos iki ryškesnės rausvos, žymi gėlių atspalvius. Žydinčių gėlių sankaupos pavaizduotos skirtingais pjūviais. Pagaminta iš 18k aukso, rožinių deimantų, morganitų, rausvų safyrų ir rausvų turmalinų. Poliruota ir tekstūruota apdaila. Itin lengvas ir nepriekaištingai tinkantis. Tai pavasario atėjimas papuošalo pavidalu.

Projekto pavadinimas : Van Gogh , Dizainerių vardas : Larissa Moraes, Kliento vardas : LARISSA MORAES.

Van Gogh  Auskarai

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.