Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kapsulė

Wildcook

Kapsulė „Wild Cook“ kapsulė yra įvairių natūralių ingredientų kapsulė, skirta rūkyti maistą ir sukurti skirtingus skonius bei kvapus. Dauguma žmonių mano, kad vienintelis būdas rūkyti maistą yra deginant įvairių rūšių medieną, tačiau tiesa yra tai, kad jūs galite gaminti savo maistą rūkytą daugybe medžiagų ir sukurti visiškai naują skonį ir kvapą. Dizaineriai suprato skonio skirtumus visame pasaulyje, todėl šis dizainas yra visiškai lankstus, kai kalbama apie jo pritaikymą įvairiuose regionuose. Šios kapsulės yra išmaišytos ir iš atskirų ingredientų.

Projekto pavadinimas : Wildcook, Dizainerių vardas : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kliento vardas : Creator studio.

Wildcook Kapsulė

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.